10 РОКІВ У ШЛЮБІ ТА 12 РОКІВ РАЗОМ: ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ТА ЙОГО ДРУЖИНА АЛЬОНА ВІДЗНАЧАЮТЬ РІЧНИЦЮ 

Олов’яне, трояндове або рожеве — саме такі назви має десята річниця шлюбу, яку сьогодні відзначають Олександр Бережок та його дружина Альона. Квапимося привітати подружжя із солідною датою та розказати, які родинні традиції святкування вони мають.

Олександр та Альона познайомилися на одному заході, де він був ведучим, а вона — організатором. Яскрава брюнетка одразу впала в око чоловіку, і той без вагань запросив її на свій день народження, що був наступного дня. Проте Альона не сприйняла серйозно слова майбутнього чоловіка і… не прийшла. Але згодом пара все ж зустрілася, і як розповів Сашко в одному інтерв’ю, усе закрутилося.

Сьогодні це «усе» — 10 років щасливого подружнього життя і троє прекрасних дітей. За лаштунками знімань серпневих концертів «Дизель Шоу» на підтримку Збройних сил України Олександр Бережок розказав, які традиції святкування має їхня родина.  

— 10 років у шлюбі та 12 років разом. Ми так рахуємо. Ще ми суміщали святкування з днем народження старшого сина Гліба, бо він народився 13 вересня. У нас завжди була традиція в цей день кудись їхати. Але зараз трохи не до подорожей за кордон. Можливо, поїдемо в Карпати. Та головне, що знаю точно, — ми будемо всі разом, — впевнений чоловік.

Спеціально до цієї річниці ми знайшли архівні фото з весілля подружжя. Декілька років тому у своєму Інстаграмі Альона опублікувала святкову світлину, а в самому дописі несподівано зізналася, що довго вагалася!

— Усе те, що ми маємо, — це наш вибір. Я так думаю. Ми обираємо, що їсти, що пити. З ким жити, де жити. З ким спілкуватися, де працювати. Вдосконалювати себе або приймати себе. І багато, багато чого… щодня та щохвилини… вибираємо. Як же нестерпно довго я наважувалася на цю подію — весілля. І як деякі мене відмовляли! Я щаслива, що зробила цей вибір і тоді сказала «ТАК». Бажаю всім завжди робити правильний вибір! Прислухайтеся до себе, — написала Альона. 

А до п’ятого дня народження їхньої родини поділилася ексклюзивним весільним відео.

Уся команда «Дизель» бажає, щоб ви завжди були такими ж веселими та щасливими. І обов’язково всі разом святкували ще не один десяток річниць. 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.