НЕ БАЧУ СЕНСУ РОЗКАЗУВАТИ: ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ПРО ДОВГЕ МОВЧАННЯ В СОЦМЕРЕЖАХ

Від початку повномасштабної війни актор «Дизель Студіо» Олександр Бережок узяв тривалу паузу в соцмережах. Він не ділився жодними дописами, тож у прихильників виникало чимало запитань. За лаштунками знімань серпневих концертів «Дизель Шоу» на підтримку Збройних сил України актор уперше прокоментував своє рішення. Усі подробиці — у матеріалі.

Повномасштабна війна, яка розпочалася 24 лютого, застала Олександра Бережка та всю його родину вдома. Він бачив і чув перші вибухи. Утім, вирішив нікуди не їхати. 

— Ми навіть не думали кудись виїжджати. Бо, по-перше, це моя земля. По-друге, у мене велика родина, дружина тоді була вагітна. Тому було тільки одне рішення — залишатися вдома, — пояснює свою позицію актор.

Буквально за лічені хвилини життя сім’ї перейшло в режим воєнного часу. А сам Олександр Бережок став на захист рідного краю.

— Я брав участь у всіх наших заходах тероборони. Туди не було ніякої черги, як у деяких інших місцях, ми швидко самоорганізувалися. Почали допомагати знаходити продукти харчування, оскільки в нас були підірвані мости, район буквально став відірваним від усієї України. Біля найближчої Чернігівської області йшли сильні бої. Разом із чоловіками ми будували лінію оборони, — розповідає Сашко.

Цими подробицями ділиться вперше. Після 24 лютого Олександр Бережок не публікував жодних дописів на своїх сторінках у соцмережах. У прихильників виникало чимало питань, а він своєю чергою відповідав:

— А навіщо про це говорити публічно? Бігати й розказувати: ось тут я роблю це, тут — інше. Не бачу сенсу. Я розумію, що люди хочуть щось знати більше, але я просто виконував свій обов’язок. Це нормально. Зі мною фотографувалися люди, які впізнавали на блокпостах. А щоб я сам щось викладав — ні, — відверто каже актор.

Утім, у концертах «Дизель Шоу» Олександр Бережок бере активну участь. Нові номери з ним ви можете побачити вже завтра о 20:00 на ютуб-каналах «Гумор ICTV», «Дизель Студіо» та «Дизель Українські Серіали». 

А вже 14, 15 та 16 жовтня маєте нагоду особисто зустрітися з улюбленими артистами в МЦКМ (Жовтневий палац). «Дизель Шоу» оголошує нові козацькі концерти на підтримку Збройних сил України. Частину коштів від продажу квитків команда передає на потреби наших захисників. А також продовжує збір до благодійного «Дизель Фонду». Наближаємо перемогу разом і даруємо козацькому роду козацький гумор. Квитки шукайте тут. 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.