ПРИХИЛЬНИКИ «ДИЗЕЛЯ» ПО ВСЬОМУ СВІТУ ЗУСТРІНУТЬ НОВИЙ РІК РАЗОМ ІЗ «ДИЗЕЛЬ ШОУ»

Вперше за три роки команда кращих гумористів країни — «Дизель Шоу» — зняла Новорічний спеціальний п’ятигодинний концерт для телеканалу ICTV. Він вийде в ефір у ніч з 31 грудня на 1 січня.

Саме цього року артисти вирішили, що ніяк не можна залишити улюбленого глядача без підтримки у Новорічну ніч — потрібно подарувати йому прем’єру! Яким би не видався 2020 й, провести його треба гідно, вважають артисти «Дизель Шоу». І зустріти новий 2021-й слід весело та зі смаком! Саме для цього у Палаці «Україна» відбулися зйомки спеціального суперпозитивного випуску «Дизель Шоу», який вийде в ефір телеканалу ICTV 31 грудня о 20:00. «Дизель Шоу» не робили спеціальних новорічних ефірів з 2018 року.

За 20 годин безперервної роботи команда зняла 5 годин добірного гумору, який телеглядачі по всьому світу побачать у Новорічну ніч. Усі зможуть зарядитися чудовим настроєм на 12 місяців вперед!

Для цього випуску декоратори оформили ціну Палацу «Україна» по-особливому: кілометри гірлянд, кілька сотень кульок і чотири святково прикрашених ялинки на сцені! Цей випуск не буде схожий на жоден попередній:

— Новорічне «Дизель Шоу» буде дуже крутим і класним. Ми підготували відмінні зимові жарти, підвели підсумки року, що минає, та загадали все найкраще на наступний, — запевняє шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

На сцені улюблені гумористи: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Олександр Бережок, Дмитро Танкович, Маруся Грицук, Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Також у номерах взяли участь діти, знайомі шанувальникам «Дизель Шоу»: Олексій Сморігін і Кіра Подільська. Не обійшлося без найбільшого друга «Дизель шоу» — Василя Вірастюка.

Гумористи пропонують всім подивитися на рік, що минає, з боку, щоб зрозуміти, що не всі в ньому було:

— Гумор хороший тим, то допомагає навіть у найтемніші часи бачити щось хороше, переводити все на жарт і насолоджуватися життям. Пропонуємо всім разом йти з новим позитивом у 2021-й, — переконує Єгор Крутоголов.

Артисти обіцяють дивувати, дивувати і ще раз дивувати у Новорічну ніч. Адже ми всі заслужили справжнє свято з усіма його атрибутами. Разом із «дизелями» за новорічним столом будемо кликати Дідуся Мороза, співати, танцювати та, звісно, жартувати з усього, що нам довелося пережити. Буде багато теплих слів і щирих побажань від «дизелів» та запрошених зірок. Обов’язково разом проведемо 2020 рік:

— В одному з номерів я виганяю старий рік зі словами «Пішов геть звідси, щоб я тебе не бачив більше!». Мені здається, це саме те, що хочуть сказати 2020-му всі, — сміється Єгор Крутоголов. — Ми приготували номери з дітьми на тему традицій та сімейного святкування Нового року, разом прикрасимо ялинку та напишемо лист Діду Морозу.

Радувати телеглядачів разом з «дизелями» будуть також запрошені артисти: Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Гена Вітер, YAGODA, BIG BOSS, групи «СКАЙ», «ТНМК», «Антитіла» та «Freedom Jazz». Також традиційно у шоу взяв участь Василь Вірастюк — глядачі побачать його в образі «блатного» Діда Мороза.

Не пропустіть новорічний випуск «Дизель Шоу», який розпочнеться 31 грудня о 20:00 на ICTV і YouTubе-каналі «Дизель Студіо»!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.