КРАДЕНИЙ ПОДАРУНОК: ЯК ТАНКОВИЧУ ПОДАРУВАЛИ ЧУЖУ КАРТИНУ

Як на сцені, так і в житті наші актори не припиняють жартувати та розігрувати одне одного. А іноді ці дружні розіграші мають несподівані наслідки для об’єкта жарту. Ось вам кумедна історія, головними героями якої стали Дмитро Танкович та крадена картина. Розповідає Євген Сморігін.

– Якось ми були у турі Україною з командою КВК «ЧП». Один день гастролей співпав із Днем народження Діми Танковича. Після концерту ми поїхали до готелю та почали святкувати. Подарунка у нас для нього не було. Глибокої ночі ми з хлопцями вирішили, що немає нічого кращого, ніж зняти у холі готелю картину та вручити її Дімі. Іменинник дуже зрадів подарунку! – ділиться спогадами Женя.

Наступного дня команда виїжджала до іншого міста та мала виселитися з готелю. Звісно, ​​разом зі своїми речами Танкович намагався забрати і подаровану картину.

– Ми довго спостерігали, як Діма намагався винести готельну власність, пояснюючи це одним аргументом: «Мені хлопці подарували». Виявилося, що на картині був інвентарний номер і якимось чином він збігся з інвентарним номером у журналі завгоспу! Та й вицвіла пляма від стіни співпадала з контурами картини один в один! – сміється Сморігін.

Аргументи охоронців, безумовно, були вагомішими. Дімі Танковичу довелося залишити свій «подарунок» у фонді готелю, як каже Женя.

– Розіграш удався на славу! – резюмує актор.

 Акторські розіграші та дружні жарти – традиція, яка продовжується тепер уже у «Дизель Шоу». До речі, сьогодні нова прем’єра – дивіться улюблену програму о 20:10 на нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.