ЯНА ГЛУЩЕНКО ВІДСВЯТКУВАЛА РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ В ОДЕСІ.

Актриса «Дизель Студіо» через карантин із запізненням відсвяткувала річницю весілля з продюсером Олегом Збаращуком. Подружжя відзначило цю подію в Одесі, де пара одружилася чотири роки тому.

З Одесою у Яни та її чоловіка Олега пов’язані найтепліші спогади. Тож щороку вони вирушають туди на невеликий романтичний вікенд.

– Одеса для нас особливе місто. Адже нас із моїм чоловіком – Олегом Анатолійовичем – пов’язав гумор, і так вийшло, що ми одружилися 1 квітня саме в Одесі. Бо тільки там був РАЦС, в якому можна було розписатися лише за годину. До речі, він зараз вже не працює, добре, що встигли! А ще у нас там є чудові друзі, яких ми любимо та постійно їздимо у гості.

Рік тому через жорстокі обмеження подружжя не змогло потрапити в Одесу, але цього року вони трохи з запізненням, але відвідали улюблене місто.

 – Ми приїхали з Олегом на 4 дні. Батьки теж мають проводити час удвох, щоб була щаслива гармонійна сім’я. Нам не дуже пощастило з погодою в Одесі, бо було трохи вітряно. Але незважаючи на це, ми відпочивали, гуляли, дивилися на море, і, природно, заїхали у караоке. Відірвалися, одним словом. (сміється) Ще у нашій родині є традиція, коли ми в Одесі, заїжджати у ресторан на набережній, у якому ми робили нашу весільну фотосесію, і він став для нас символічним місцем – білий, гарний, на березі моря.

До цієї романтичної подорожі пара ще встигла з’їздити до Вінниці, на батьківщину Олега Збаращуком.

– У нас склалася така традиція, що Великдень ми відзначаємо у Вінниці. Минулого року це сталося випадково, ми тоді втекли від задимлення у Києві та відсвяткували у наших прекрасних друзів у Селищі під Вінницею.

Цього року подружжя вирішило не зраджувати традиції і без коливань вирушило до Вінниці.

– Ми поїхали туди дружною компанією: з Олегом, нашим сином Таміком, моїм братом і його дружиною. А мій тато, як граф у маєтку, залишився вдома з трьома собаками та котом. Оскільки мій брат із дружиною приїхали до Вінниці вперше, Олег провів їм екскурсію містом. Я була дуже приємно здивована, наскільки добре мій чоловік знає історію свого міста.

Сім’я влаштувала собі велику культурну програму. Найбільше розваг було у сина актриси – Тамерлана.

– Ми гуляли у парку, їздили у контактний зоопарк, де 40 хвилин намагалися домовитися з Таміком, щоб він вийшов з вольєра з маленькими цуценятами. Ще у наших друзів за містом будинок з виходом до річки та велика вівчарка. Тамік кидав їй паличку у воду, а собака плавав і приносив її назад. Емоцій у дитини було вдосталь. Ми дуже багато часу проводили на свіжому повітрі, а син, як тільки приїжджав додому, не встигаючи донести голову до подушки, одразу ж засинав.

Відпочинок подарував Яні масу яскравих емоцій. Із позитивним настроєм наразі актриса готується до святкових концертів «Дизель Шоу», які відбудуться 17 і 18 червня в Палаці «Україна».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.