КОНЦЕРТ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» 29 СЕРПНЯ ПЕРЕНОСИТЬСЯ! ЯК ЗМІНИТИ КВИТКИ НА ІНШУ ДАТУ?

Важлива новина щодо нових концертів «Дизель Шоу» на підтримку Збройних сил України. Один із виступів, що був запланований на 29 серпня, переноситься! Як можна змінити квитки з 29 серпня на інші дати — 28, 30 і 31 серпня, читайте далі.

Уперше за півроку повномасштабної війни «Дизель Шоу» повертається з концертами та організовує їх на підтримку військових Збройних сил України. Відбудуться вони 28, 30 та 31 серпня в МЦКМ (Жовтневий палац). Концерт, запланований на 29 серпня, переноситься!

— 29 серпня — День пам’яті захисників України. Вшановуємо військовослужбовців, учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність України. З огляду на це, а також імовірні заходи, які можуть проходити в урядовому кварталі, ми переносимо один із наших виступів із цієї дати. Усі, хто купив квитки на 29 серпня, зможуть відвідати концерти в інші три дні, — пояснив шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Глядачі, які придбали квитки на 29 серпня, можуть обміняти їх на інші зручні дати: 28, 30 чи 31 серпня. Концертний оператор уже повідомив про зміни — зверніть увагу на повідомлення на своїх електронних поштах. З усіх додаткових питань звертайтеся за телефонами, які вказані на сайті концертного оператора.

З нетерпінням чекаємо всіх у глядацькій залі! Нагадуємо, що в МЦКМ (Жовтневий палац) працює бомбосховище, де в разі повітряної тривоги можна перечекати ймовірну небезпеку. Наші актори порадують новими актуальними номерами. Але найголовніше — ми всі разом зможемо допомогти нашим захисникам. Частину коштів від продажу квитків «Дизель Студіо» передає на потреби військових, а також організовує благодійний збір, до якого може долучитися кожен.

Поки жарти маємо — ми перемагаємо!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.