ВІКТОРІЯ БУЛІТКО ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ В ШОУ «ТАНЦІ З ЗІРКАМИ»

Творці проекту анонсували учасників 6-го сезону проекту «Танці з зірками». Стало відомо, що в ньому візьме участь актриса «Дизель Шоу» Вікторія Булітко.

Шанувальники «Дизеля» вже здогадувалися, що серед учасників шоу буде їхня улюблениця Віка Булітко, а тепер ця інформація офіційно підтвердилася. У своєму інтерв’ю актриса поділилася, що проект – це справжній виклик для неї, адже вона ніколи не займалася професійно танцями і дуже хвилюється. На питання, чому Віка зважилася взяти участь у проекті, розповідає зворушливу історію:

Пам’ятаю, в дитинстві мене мама привела на гімнастику, і я постійно плакала від болю під час вправ на розтяжку. Мене забрали звідти після другого заняття. А ось в «Дизель Шоу» зі мною сталася якась метаморфоза. Мене буквально вмовили продюсери спробувати зробити один з найскладніших танців – танго. І у мене вийшло! Потім був народний танець. Потім з Сергієм Писаренко (актор «Дизель Шоу» – прим.ред.) Ми танцювали пристрасні па з неймовірно складними підтримками. З огляду на нашу з Сергієм різницю в зрості, мені було неймовірно страшно. Але овації Палацу «Україна», а потім і в концертах турів по Україні, США і Канаді, переконали – у мене виходить. І я стала трішечки вірити в себе! Тому «Танці з зірками» – це справжній виклик для мене. На проект я йду з закритими від страху очима. Але відчуваю величезну підтримку у вигляді моєї Дизель-сім’ї і мільйонів глядачів, тому не відступлюся. Тренування вже почалися!

В першу чергу Віка з тренерами працює над фізичною підготовкою до проекту, покращує розтяжку і витривалість, А далі вже перейде до вивчення азів різних танцювальних стилів і напрямків! Подробицями тренувань поділимося в наступних публікаціях.

Я дуже хвилююсь! У мене немає професійного танцювального досвіду, а наша хореографія в акторському – це більше для загального розвитку, ніж професійні танці. Тато взагалі сказав мені застрахувати ноги! – сміється актриса.

Ви зможете підтримати Вікторію Булітко в новому сезоні шоу «Танці з зірками» вже цієї осені! #танціззіркамиchalleng