ВІКТОРІЯ БУЛІТКО ПОВЕРНУЛАСЯ В “ДИЗЕЛЬ РАНОК” В НОВОМУ ОБРАЗІ

На зйомках новин, які наближають вихідні, актриса з’явилася вогненно рудою!

Вікторія Булітко з «Дизель Студіо», як справжня актриса, дуже любить експериментувати із зовнішністю. У своєму Instagram актриса із задоволенням публікує зі зйомок відео і фото в перуках, різноманітних стилях одягу, мейкапі. За останні кілька років ми бачили Віку на сцені і в кадрі блондинкою і шатенкою, з прямим каре і з завзятими кучерями. І ось актриса знову вирішила змінитися і перефарбувала волосся з русявого в насичений рудий – повернулася в свій «козирний» колір.

«Продюсери «Дизель Студії» і мій перукар давно говорили, що рудий – мій колір. Зараз мені захотілося додати в життя яскравих фарб, і я подумала: «А чому б і ні?» У мене має бути яскрава, насичена проектами, осінь, буду відповідати, – ділиться Віка.

Крім зміни кольору волосся, Віка зробила в цей раз дуже короткий рване каре, яке додає їй свіжості і стильності.

«Мне никогда не удавалось отпустить длинные волосы. Желание что-либо поменять в прическе всегда заканчивалось стрижкой или покраской. И… всё шло опять по кругу. Желание отпустить и опять обрезать.» – написала у своєму Instagram Віка. А через рік знову обстригла волосся.

У коментарях прихильники часто писали, що рудий колір волосся найбільш йде актрисі. І ось, вже в завтра, не пропустіть, довгоочікувана і оновлена Вікторія Булітко в парі з Олександром Бережком о 7:55 на нашому ютуб-каналі!