ЯНА ГЛУЩЕНКО ОПУБЛІКУВАЛА ЕКСКЛЮЗИВНЕ ФОТО З ВІДПОЧИНКУ

Яна Глущенко розповіла, як відсвяткувала свій день народження з родиною і пообіцяла ділитися з шанувальниками фотографіями з сімейної відпустки.
8 липня у Яни Глущенко був день народження, і в цьому році він зпівпав з відпусткою, тому святкування поєднали з довгоочікуваним сімейним відпочинком. На своїй сторінці Instagram актриса вже опублікувала фотографію в купальнику і поділилася з фоловерами враженнями:

– Как же я о тебе мечтала, отпуск! Целый год мне снилось море и яркое, тёплое солнышко. Очень хотелось собрать всю свою весёлую семейку и пропасть на недельку и у нас это получилось! – пише Яна у своєму Instagram.

Ми дізналися у Яни, з ким вона відпочивала і як відсвяткувала день народження:

Я була в Туреччині, Кемері, на відпочинку з чоловіком, сином Тамерланом і старшим сином чоловіка. Я провела день народження саме так, як хотіла. Не готувала, не обслуговувала всіх гостей, я просто відпочивала, обслуговували мене! – сміється актриса. – З самого ранку мої чоловіки привітали мене величезним букетом троянд, а ввечері у нас була вечеря в ресторані з кульками і з тортом. З кульками взагалі була окрема історія. Ясна річ, вони приваблюють дітей. Загалом, з, напевно, дев’ятнадцяти кульок у нас залишилося … жодного! Першій дитині, маленькому хлопчику, я подарувала кульку, тому що він попросив, а потім всі інші вже зрозуміли, що тут просто роздають кульки, і вже підходили, самі відв’язувати. Я хотіла хоч один залишити Таміко, але не вийшло. – з посмішкою ділиться актриса.

Нагадаємо, що Яна – мама дворічного сина Тамерлана. І, незважаючи на це, вона у відмінній формі, що видно на фотографії з басейну, яку вона вже виставила в Instagram. У дописі актриса пообіцяла спробувати себе в ролі блогера і показати ще багато фотографій і відео з відпустки:

– Как никогда наснимала уйму фото и видео, так что немного вас пораздражаю на этой недельке. Ах, да, я тут немного решила попробовать себя в блогерстве, так что ждите #яумамыблогер

Стежити за розвитком Яни Глущенко, як блогера, можна на її сторінці Instagram@yamo4ka