“ДИЗЕЛЬ СТУДІО” НАЗВАЛИ ДАТУ ПРЕМ’ЄРИ ПОВНОМЕТРАЖНОГО ФІЛЬМУ

Комедія «Мій тато – вчителька» стала переможцем одинадцятого конкурсу кінопроектів від Держкіно. Сьогодні на українському Зимовому Кіноринку оголосили дату прем’єри посилання – 1 жовтня 2020 року.

З 11 по 13 грудня в Києві проходив Український Зимовий Кіноринок Одеського міжнародного кінофестивалю. Там зустрічаються представники дистриб’юторських компаній, кінотеатрів та інших структур, що надають послуги у галузі кіноіндустрії. Саме там шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар оголосив, що комедія «Мій тато – вчителька» вийде на екрани 1 жовтня. Дату обрали не випадково – прем’єра відбудеться саме до Дня вчителя 2020 року.

«Дизель Студіо» почали роботу над своїм першим повнометражним фільмом спільно з FilmUA. Компанія FilmUa відома виробництвом таких лідерів прокату, як «Скажене весілля», «Захар Беркут», «Ціна правди», «Руслан і Людмила: Перезавантаження».

Шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар розповідає про подробиці співпраці двох компаній:

— За п’ять років у нас було багато пропозицій про співпрацю від різних структур. Працювати над своїм першим фільмом ми вирішили саме з «FilmUА». У них великий досвід за плечима, їхні фільми успішні, а професіонали – одні з кращих на кіноринку. Упевнений, що разом ми зможемо домогтися великого успіху і зробити щось цікаве і корисне для українського глядача.

Автори обіцяють, що на українських екранах з’явиться добре сімейне кіно. На нього буде не соромно, а навіть корисно прийти всією сім’єю. Комедія не просто порадує глядача, а й допоможе рідним краще зрозуміти одне одного.

— Це буде унікальний фільм. Адже Єгор Крутоголов гратиме відразу дві ролі! А які – дізнаєтеся пізніше, – інтригує шеф-редактор «Дизель Студіо».

Фільм зніматиметься українською мовою. При цьому творці впевнені, що він зацікавить зарубіжні ринки.