«ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПОВЕРНУЛОСЬ З ТУРУ АМЕРИКАНСКИМ КОНТИНЕНТОМ!

20 днів, 11 міст Канади і США, кілька тисяч глядачів, подвійна кількість валіз і море вражень – «Дизелі» підвели підсумки великого туру Північною Америкою, до якого готувалися кілька місяців.

— Ми знову рекордсмени! Подолали близько 35 000 км, дали концерти в 11 містах Канади і США, порадували тисячі американських глядачів. Хвилювалися, адже це перший тур Американським континентом, але прийом був неймовірно теплим: люди висловлювали підтримку, дарували подарунки, знову запрошували в гості! — зазначив художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов.

«Дизелі» підготували для турне програму з кращих номерів, а також творчо адаптували виступи спеціально під американського глядача. – Канадські журналісти задавали питання: як ви встигли в тексти пісень вставити назви наших вулиць, наприклад? А ми дійсно намагалися бути ближче до нового глядача, підходили творчо. У Штатах глядач очманів, коли в кінці номера про те, як чиновник, вчить англійську мову, я починав говорити на хорошому «інгліші». Нам приємно, що концерти дарували враження! – додав Єгор.

– Канада і США – все-таки різні ментально. Але обидві країни неймовірні! Краса, увага до архітектури, вміння жити за правилами і любити свою країну, а головне – усміхнені, привітні, дуже працьовиті люди, – посміхається «Дизель» Олександр Бережок. У Канаді артистів вразив Ванкувер.

Ванкувер перше місце для мене! Хочеться там провести старість). Але прийшов час летіти додому! Дякую долі за цей експірієнс! – написав у своєму instagram Євген Сморигін.

У Штатах, на загальну думку, – Нью-Йорк.
Нью-Йорк – це найпотужніший з енергетики місто, готові їздити туди кожні три місяці, – жартує Олександр Бережок.

— Незабутньою була екскурсія на «Universal Studios» в Лос-Анджелесі! Побачили, як кіно може стати ще і незабутнім враженням в реальності і отетеріли від такого підходу. А адже поруч в павільйонах йшли зйомки! Вразив Голлівуд і Беверлі-Гіллз – історія створення цих легенд, – додав Єгор Крутоголов.

З поїздки кожен з артистів привіз, як мінімум, по одній додатковій валізі. Сувеніри, одяг, речі – утриматися від шопінгу за океаном було складно.

У Лос-Анджелесі у нас трапився перший переважок, перекладали речі один одному, з валізи в валізу. Свої нові кросівки переклала родичу нашого організатора, свята людина! Але головне – ми привезли море вражень і натхнення. Спасибі американським глядачам і всім, хто допомагав нам у подорожі! – поділилася Вікторія Булітко.

Все натхнення після Американського туру артисти направлять на продовження Всеукраїнського туру. Вже 1 квітня, в День гумору, «Дизель Шоу» в Одесі! А закінчиться великий тур в травні в Чернівцях. Найближчий концерт-телезйомка «Дизель Шоу» пройде в Києві 23-24 квітня.