«ДИЗЕЛЬ ШОУ» ВІДЗНАЧИЛО ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ!

Запрошені зірки, квіткові жакети і запальні танці: «Дизель Шоу» відзначило День народження на «Квітучіх» концертах!

«Ми пережили багато, але стали сильнішими!». Самому доброму та сімейному шоу на Планеті виповнилося чотири роки. Артисти розділили Свято з глядачами – 23 і 24 квітня в Палаці Україна.

«Квітуче «Дизель Шоу» присвятили весні та своєму Дню народження. Близько 500 концертів по всьому світу, 108 годин відзнятого відео, понад 2000 затверджених номерів, сотні зіграних образів 1500 публікацій в ЗМІ, мільярди переглядів в Інтернеті, золота кнопка Yotube для каналу «Дизель Студіо», майже рік безперервного перебування на сцені, зростання команди з 30 до 150 чоловік – за чотири роки «Дизель Шоу» стало лідером сімейного гумористичного жанру і рекордсменом телерейтингів.

У команді артистів:Єгор Крутоголов, Яна Глущенко, Євген Сморігін, Вікторія Булітко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Сергій Писаренко та Євген Нікішин. Запрошені актори «Квітучого «Дизель Шоу» – Марина Грицук і Дмитро Танкович.

Всі номери та пісні в двох тригодинних концертах – нові та актуальні. Жартували на теми відпочинку, відносин «чоловік-жінка», нових технологій, сучасної школи і таких соціальних явищ, як корупція. Здивували артисти популярного проекту і динамічною, модною хореографією – з підтримками і елементами брейк-дансу. Номер «Я танцюю» з Яною Глущенко, Вікторією Булітко, Марусею Грицук і балетом «Ва-Банк» – один з однозначних хітів нової програми!

«Шоу для душі, якісний, добрий, щирий гумор – те, що сьогодні потрібно украінцям. І ми продовжуємо займатися справою нашого життя – професійно приносити людям радість і заряджати оптимізмом», – відзначили продюсери проекту Олексій Бланар та Михайло Шинкаренко.

Як завжди, вразили «Дизелі» і яскравими сценічними костюмами, підібраними стилістом Ириною Дроновою і PR-директором «Дизель Шоу» Оленою Снытковою.

«Ще в січні ми надихнулися «квітковими» брендовими смокінгами, нашим авторським доповненням стали оригінальні бутоньєрки в зовнішніх кишенях. Всі квіти – живі, вони ідеально підібрані під стиль і колір костюмів. Правда букетів довелося купити з запасом – і чергувати біля кишень піджаків при кожному одяганні-роздяганні», – посміхається стиліст Ірина Дронова

Рожевий елемент – об’єднав всі образи. І вперше стилісти підібрали один колір суконь для трьох актрис «Дизель Шоу». «Рожевий у відтінку фуксії – дуже гарний. Але ми підкреслили індивідуальність кожної з наших трьох троянд: грайливе плаття – для Вікторії Булітко, елегантне в підлогу – для Яни Глущенко, жіночне і розкішне – для Марусі Грицук!». І буквально за одну ніч. руками Ірини, був зроблений святковий вінок для Яни Глущенко — з фактурних штучних маків, які довелося шукати в продажу кілька тижнів.

Зусилля дозволили «Дизелям» зробити фурор і подарувати незабутнє свято глядачам. «Таке враження, що «Дизель Шоу» на сцені НЕ чотири, а мінімум десять років – настільки все професійно. Команда – справжні пахарі, я вражений тим, як вони працюють», – зазначив Народний артист України Віктор Павлік, який вже втретє взяв участь у великих концертах «Дизель Шоу», зігравши в двох номерах і виконавши одну з нових пісень.

Про відносини з «Дизель Шоу» говорить і Ілля Мітько – фронтмен білоруської групи «Лепріконси»:

«Як там співається:« Музика нас зв’язала…» – так ось, не тільки музика нас зв’язала, але і гумор, КВН! Десять років дружимо з «Дизелями» – ще з Євроліги КВН у Мінську, де я їм завжди ставив високі бали! Майже куми».

«Лепріконси» подарували «Квітучому «Дизель Шоу» свій хіт «Халі-галі» і побажали стабільної любові глядачів і подальшого феноменального розвитку.

До слова, успіхи артисти відзначили всією командою, яка вийшла у фіналі виступу на сцену Палацу Україна, – пообіцявши гостями «Квітучого» багато сюрпризів в новому творчому році. Нагадаємо, в 2019 «Дизелі» почали великий Всеукраїнський тур, а також дали тритижневе турне по американському континенту. Попереду – продовження гастролей по Україні. Вже 10 травня артисти в Дизель Шоу у Кам’янському, потім – в Дизель Шоу у Жовтих Водах, Дизель Шоу у Кропивницькому, Дизель Шоу у Львові, Дизель Шоу у Івано-Франківську і Дизель Шоу у Чернівцях.

6 червня – завершення турне в Житомирі. А перший телевізійний випуск «Квітучого «Дизель Шоу» можна подивитися вже 3 травня в 20:10 на телеканалі ICTV!