ЄВГЕН СМОРІГІН ПІДІРВАВ МЕРЕЖУ ВІДЕО В ОБРАЗІ БАБЦІ

Євген Сморігін під час карантину записує смішні відео в образі баби Жені Сморігішни із слушними порадами, як бути здоровими і не втрачати розум в умовах самоізоляції.

Євген Сморігін відомий шанувальникам «Дизель Шоу» яскравими та правдоподібними образами хитрих євреїв, чоловіків-підкаблучників, буркотливих дідусів і, звісно, типових і таких рідних для нас бабусь. Сам Женя розповідає, що за п’ять років на сцені «Дизель Шоу» образ Євгенії Михайлівни став його найулюбленішим! Він фактично зжився зі своїми героїнями, через що навіть курйози траплялися:

– Мені розповідала Олена з нашого балету, що її бабуся запитала, скільки в «Дизель Шоу» отримує «та бабця». І довго не могла повірити, коли їй сказали, що це всього лише я!

Багато зірок на карантині пішли в мережу і почали більше спілкуватися із шанувальниками. Актори «Дизель Студіо» теж веселять і підтримують своїх глядачів. Так на офіційних сторінках «Дизель Студіо» в інстаграмі @dizelstudio і фейсбуці facebook.com/dizelstudio/ стали з’являтися розважальні та мотивуючі відеоролики з порадами, як вижити на карантині. Гуморист Євген Сморігін на цих відео перевтілився в улюблений мільйонами образ бабусі. Поради Баба Женя дає і жартівливі, і цілком серйозні!

– Добрий день, це Баба Женя! Багато хто цікавиться, що робити у надзвичайній ситуації. По-перше, не бздіти, це ще нікому не допомагало. По-друге, сидить удома! Ну, не поїдете ви до родичів у Баришівку. Заощадите гроші! От і все. Продуктові та аптеки працюють, а що вам ще треба? Що, ваш дід в барбершоп зібрався? Відросте кілька волосків, нічого страшного. От у Петрівни троє онуків – це надзвичайна ситуація!

До речі, Баба Женя розповіла в одному з відео, як впоратися з дітьми, якщо вам їх залишили на час карантину. А ще ця мудра «жінка» переконливо рекомендує дивитися якісний гумор на youtube-каналі «Дизель Студіо»! Адже сміх – найкращий антидепресант і перевірений противірусний засіб.

4 квітня о 15:00 Євгенія Михайлівна проведе прямий ефір в офіційному співтоваристві «Дизель Шоу». Таке не можна пропустити!