БДСМ-ІГРАШКИ І ТЕЛЕВІЗОР У ВАННІЙ: ДЕ ЖИВЕ ЄГОР У СИТКОМІ «ВИЖИТИ ЗА БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ»

28 серпня відбудеться прем’єра другого сезону «Вижити за будь-яку ціну»! Ситком розширюватиме «географію» і тепер глядачі побачать суперсучасну квартиру Єгора.

Знімальна команда постійно шукає та додає нові нюанси в образи персонажів, локації та ситуації. Головне оновлення другого сезону — квартира Єгора. Раніше він був лише гостем у домі Бережків, але тепер у ситкомі з’явиться нове місце для пригод.

— У нових серіях глядачі побачать, як і в якій квартирі живе Єгор (Єгор Крутоголов)! Хоча Яна (Яна Глущенко) так часто залишається ночувати у нього, що здається, ніби вони живуть разом, — інтригує режисер Олександр Островий.

Ця локація допоможе краще пізнати героя і розповість більше не тільки про минуле та сьогодення Єгора, а й відкриє завісу його відносин із Яною:

— Ми обрали нестандартний для комедії інтер’єр — зізнається художник-постановник Олександра Кодій. — Лофт з яскравими деталями і формами, що запам’ятовуються, де є торшер-дівчина або БДСМ-іграшки. Так, ми трохи попустували (сміється). Яскравий та пристрасний інтер’єр. Адже у Єгора є Яна, і вони дуже сексуальна парочка!

Сучасна квартира-студія, поділена на зони: спальна, місце для відпочинку та ванна кімната. Тут є спортивні нагороди, які натякають на спортивне минуле Єгора, шикарний бар, а у ванній… телевізор!

Які нові кумедні історії чекають персонажів, чим займаються Єгор з Яною вдома і що за «скелети у шафі» є у цієї парочки, дивіться з 28 серпня на youtube-каналі «Фільми та Серіали Дизель Студіо»!