ОСОБИСТА ІСТОРІЯ ВІКТОРІЇ БУЛІТКО, ПЕРША ДИТЯЧА ВИШИВАНКА СИНА ЯНИ ГЛУЩЕНКО ТА КОНЦЕРТИ В ОДЕСІ: З ЧИМ АСОЦІЮЄТЬСЯ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В АКТОРІВ «ДИЗЕЛЬ ШОУ»

Сьогодні українці відзначають 29-й День Незалежності країни. Артисти «Дизель Студіо» поділилися своїми асоціаціями та спогадами, пов’язаними з цим святом.

У День незалежності України актори «Дизель Шоу» згадують, як чотири роки поспіль відзначали 24 серпня в Одесі зі святковими концертами. У 2020 вони вже дали великий одеський концерт із телезйомкою та готуються дивувати українців на ювілейних концертах з 2 по 6 вересня.

Сьогодні Вікторія Булітко, Євген Гашенко, Яна Глущенко та Олександр Бережок поділилися цікавими історіями, пов’язаними із цим днем.

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ БУЛІТКО

Вікторія Булітко ексклюзивно розповіла, що щороку 24 серпня відзначає не тільки День Незалежності України, а й свій власний. Виявляється, саме у цей день вона переїхала із Запоріжжя до Києва та почала нове самостійне життя:

 — 2008 року я приїхала до Києва 24 серпня. Вранці на вокзалі мене зустріли друзі, відвезли до себе, а ввечері ми поїхали на Майдан Незалежності. Пам’ятаю, як дивилася салют і відчувала свою внутрішню свободу. Адже я зважилася переїхати у столицю та почати нове життя!

Відтоді актриса цього дня додає ще один рік до своєї власної незалежності. Сьогодні вона відзначає 12 років життя у Києві.

ЄВГЕН ГАШЕНКО: «НЕ БАЧИВ МОРЯ!»

А ось Євген Гашенко навпаки згадує, що у День Незалежності України був весь в роботі. Адже з 2015 року «Дизель Шоу» чотири роки поспіль відзначали це свято в Одесі на концертах:

— З чим у мене асоціюється цей день? Звісно ж, з Одесою та роботою! Чотири роки поспіль був в Одесі на День незалежності, але на море так і не потрапив, — сміється Женя. —Парад бачив тільки з готелю. Та й у цьому році працюю — репетируємо ювілейні концерти!

ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ПОБИВ ВЛАСНИЙ РЕКОРД

Олександр Бережок — справжній кулінар і обожнює дивувати близьких цікавими стравами. Ось і на День незалежності він відзначився «смачним» спогадом:

— Пам’ятаю, як у 2016 році я вирішив зібрати всіх друзів. Все ж таки, ювілей рідної країни — 25 років! Безпосередньо 24 серпня я був Одесі з «Дизель Шоу», але після повернення запросив велику компанію і приготував символічні 25 кілограмів соковитого стейка. Це мій особистий рекорд! Думаю, наступного року повторити. Але зробити вже 30 кг смачного м’яса, — ділиться планами Саша.

ЯНА ГЛУЩЕНКО ЗРОБИЛА ПОДАРУНОК СИНОВІ

А актриса та мама маленького синочка Яна Глущенко поділилася новиною про те, що цього року на День незалежності купила синові першу у його житті вишиванку:

— У Таміка 24 серпня гуляння у садочку на честь свята. Ось і настав час купити йому першу у житті вишиванку. Довго обирала, але все-таки знайшла ідеальну вишиваночку для «справжнього вінницького хлопця Тамерлана»!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.