ДОВГООЧІКУВАНЕ ПІДКРІПЛЕННЯ: ДО САШІ БЕРЕЖКА ПРИЇХАЛИ БАТЬКИ!

Ситком «Вижити за будь-яку ціну» продовжується! Тепер у Саші з’явиться підмога у його боротьбі за виживання.

Шанувальники чекали цього давно! Нарешті у протистоянні зятя та тещі з’явиться противага — Валентина та Вадим Бережки – батьки Сашка. На ці ролі художня рада проекту затвердила акторів Костянтина Лінартовича та Ірину Грищенко.

За сюжетом ці Бережки з… Миколаєва! На порозі квартири Саші та Вікі вони з’явилися з жовтим кріслом і моделлю корабля.

Мама — гастроентеролог, тато — колишній моряк. Обоє дуже інтелігентні люди, шалено люблять свого єдиного сина. Хто б міг подумати, що Сашко з такою благополучної сім’ї! А ще вони дуже спонтанні. Їхній приїзд для всіх буде повною несподіванкою. Причина — у будинку Бережків-старших труять тарганів:

— Знали б вони, які паразити живуть у нас! — сміється Олександр Бережок.

Тепер героїв «Вижити за будь-яку ціну» чекає ще більш веселе життя — три абсолютно різні сім’ї, які змушені уживатися в одній квартирі. Адже Микола Петрович так і не закінчив ремонт…

— На перший погляд здається, що ми нагрянули у гості через незручності вдома. Але насправді ми з дружиною приїхали у розвідку, — зізнається виконавець ролі Вадима, актор Костянтин Лінартович. — Як наш син живе у Києві? В яких умовах росте онук? Ми дуже давно їх не бачили! І у цій розвідці дізнаємося багато цікавого, — інтригує артист.

— Моя героїня — дуже освічена жінка, — розповідає Ірина Грищенко. — Вона гастроентеролог і дієтолог. Коли Валентина побачить, що на кухні готує Галина Федорівна і як багато п’є сват, вона буде шокована! Конфліктів на цьому ґрунті не уникнути. До того ж вона з тих матерів, хто залюблює синів. Для неї Бережок завжди Сашенька. Що погано для нього, для неї — виклик! А чоловік у Валентини чудовий, в усьому підтримує …

— Вадим — підкаблучник! — посміхається Костянтин Лінартович. — Але, з іншого боку, це персонаж, що не викликає нарікань. Він дуже добрий, слухняній та правильний. І все — завдяки виховання дружини!

Посміхатися глядачі будуть все частіше, спостерігаючи за тим, наскільки різні Петрович (актор Микола Боклан) і Вадим (актор Костянтин Лінартович). Непитущому свату доведеться якось уживатися з веселим Петровичем! А Валентина (Ірина Грищенко) буде дуже незадоволена ставленням Галини Федорівни (Віталіна Біблів) до її любого Сашка. Незмінною сполучною ланкою для всієї родини залишаться Віка, яка буде намагатися всіх примирити, та Льошка — улюблений онук і син.

Хто кого перевиховає? Чи виживуть родичі в одній квартирі? І хто все-таки улюблені бабуся та дідусь у Льошки?

Дивіться нові серії «Вижити за будь-яку ціну» кожної п’ятниці наYyouTube-каналі «Фильмы и Сериалы Дизель Студио»!