ЕКСКЛЮЗИВ: ЯНА ГЛУЩЕНКО ВПЕРШЕ ПОДІЛИЛАСЯ ВЕСІЛЬНИМ ВІДЕО

Актриса «Дизель Студіо» опублікувала у своєму інстаграмі відео з церемонії одруження з Олегом Збращуком. Пара розписалася 1 квітня 2017 року.

Як відомо, Яна Глущенко одружена з Олегом Збаращуком, продюсером групи «ТіК» і концертним директором «Дизель Шоу». Вони вже четвертий рік щасливі у шлюбі і разом виховують дворічного сина Тамерлана. Також пара успішно поєднує особисте життя та професійну діяльність.
Через три роки після одруження Яна Глущенко показала шанувальникам ексклюзивне відео з церемонії розпису:

«Ділюся з вами найпотаємнішим – відео з нашого весілля. Три роки тому ми з Олегом стали сім’єю. За цей час у нас народився «справжній вінницький хлопець» Тамерлан, ми завели ще одного собаку і кілька разів переїжджали, поки не знайшли «той самий» будинок », – написала актриса у своєму інстаграмі. Також вона подякувала чоловікові за щастя, яке він дарує їй кожен день їхнього спільного життя, і зворушливо освідчилася йому у коханні.

Нагадаємо, Яна та Олег влаштували скромну церемонію 1 квітня 2017 року в Одесі. Ви самі можете побачити, наскільки «камерним» був захід: серед гостей тільки колеги з «Дизель Шоу» та близькі родичі молодят:

– Ми працюємо у жанрі гумору, тож нам сам Бог велів одружитися у такий веселий весняний день, – сміється Яна. – А в Одесі, бо у той час у нас було заплановано два концерти!

За подробицями з життя актриси можна стежити в її інстаграм-акаунті @yamo4ka