«ДРУЖИНА ХОЧЕ ЩЕ РАЗ ВИЙТИ ЗА МЕНЕ ЗАМІЖ»: ОЛЕКСАНДР БЕРЕЖОК ВІДЗНАЧИВ РІЧНИЦЮ ВЕСІЛЛЯ

Актор «Дизель Студіо» Олександр Бережок разом із дружиною Оленою відсвяткували 9-ту річницю шлюбу.

Актор зізнається: щороку із задоволенням згадує цю урочистість.

– Я після веселої парубочої вечірки, Олена теж після гучного святкування – це складно забути. (сміється) Ми робили весілля під Севастополем, у заміському ресторані з басейном. Я до торжества підійшов оригінально: купив двері, прикрасив їх, поставив посеред залу та на весільній церемонії на руках проніс через них Олену, мовляв, в інший світ. Також і всіх гостей запросив «зайти до нас у гості», – розповів Олександр Бережок.

Ведення весілля на себе взяли колеги та за сумісництвом друзі актора.

– На нашому весіллі були всі пацани “Дизеля» і кожен вів по півгодини свята – тости, конкурси, загалом було весело. Запам’ятався тост мого тата – він підняв келих, довго дивився на мене та сказав: «Щоб це було востаннє!» Олена з подружками підготувала гарний танець.

Олександр каже, що вони з нареченою були настільки розслаблені, що навіть забули про замовлений лімузин.

– Він десь за нами їздив. Потім згадали та пофотографувалися біля нього, – додав актор.

Цього року гучних святкувань він не планує, а ось на наступний рік, 10-ту річницю, у сім’ї грандіозні плани.

– Цю річницю обов’язково відзначимо сімейною вечерею. Але от наступного, 2022 року, десятий ювілей нашого весілля Олена хоче відзначити у весільній сукні – вийти ще раз за мене заміж, але, якщо вона до цього не вижене мене з дому, – сміється актор.

Для Олександра Бережка ця осінь багата на події – день народження старшого сина, річниця весілля. Ще актор готується до концертів «Дизель Шоу» у Палаці Україна, де 8 і 9 жовтня чекає усіх шанувальників якісного гумору.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.