ГЛУЩЕНКО НА ФАКУЛЬТЕТІ ТІК-ТОКУ, ХАБАЛКА НА ЗАНЯТТІ З ЙОГИ ТА СУШІ-БОЙ СМОРІГІН – АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ЗНЯЛИ СОТИЙ ВИПУСК

8 та 9 жовтня «Дизель Шоу» зібрали карантинні аншлаги у Палаці «Україна» та зняли ювілейний сотий випуск програми.

Запитаєте, як пройшли концерти «Дизелів»? Ми відповімо: на всі 100! А чи може бути інакше на телезйомці сотого випуску «Дизель Шоу».

Ці концерти були особливими і для глядачів, і для акторів: Єгора Крутоголова, Вікторії Булітко, Яни Глущенко, Олександра Бережка, Євгена Гашенка, Марусі Грицук, Євгена Сморігіна, Дмитра Танковича, Сергія Писаренка, Євгена Нікішина та Юлії Мотрук.

Перший концерт. Ані хвилини спокою, у випадку «Дизелів» ані хвилини відпочинку від сміху! А як тут не сміятися? Щоправда, почався концерт зі скандалу, як не дивно, його затіяла новенька – Юлія Мотрук. Вона вважає, що актори обманюють глядача. Оце інтригуючий початок! Але далі все йде як по маслу.

Незмінний конферансьє Дмитро Танкович згадав, що він ще й чудовий актор і розірвав зал своїм професором Альбертом Карловичем, який ризикнув зіграти у казино з казнокрадами. Так би мовити, чиновники-олігархи грають проти «народу». Роль круп’є дісталася чарівній Марусі Грицук. А от образи багатіїв приміряли Єгор Крутоголов, Євген Нікішин та Сергій Писаренко.

– Я зовсім не вмію грати в карти, – зізнається Сергій Писаренко, – тому всі махінації у цьому номері для мене були темним лісом. Я просто сидів і потів від нерозуміння того, що я роблю. Оці всі роял-флеш, фул-хауз тощо мені розривали голову. Але глядач від душі реготав, і це головне!

У цьому концерті збулася мрія багатьох чоловіків – Яна Глущенко вийшла на сцену у сексуальному костюмі медсестри! Актриса зіграла повію, яку викликав герой Євгена Нікішина. Однак сексі Яну випередила Юлія Мотрук – справжня медсестра – вона приїхала раніше на прохання дружини Жені. Але ж чоловік про це не знав.

А що ви знаєте про креативну рекламу – чиновнику, у виконанні Єгора Крутоголова, запропонували за кругленьку суму розмістити банер на будівлі КМДА. Тільки от рекламна продукція незвичайна – презервативи. Чи погодиться на цю авантюру ласий на гроші чиновник?

Несподіванкою стала поява у «Дизель Шоу» Михайла Поплавського! А причина цього – факультет Тік-Току, куди вступила героїня Яни. Глядачі були у захваті від продовження улюбленого номера про батька та доньку, що підкорюють Тік-Ток.

Порадували публіку й новими хітовими піснями. На сцену з акторами вийшов соліст гурту «Мандри» Фома – разом із залом вони виконали зворушливу патріотичну пісню.

Другий концерт зустрів «Дизелів» карантинним аншлагом.

– Як же приємно бачити практично повний зал. Люди скучили, і ми теж, – ділиться Яна Глущенко.

Вкотре глядачі побачили номери за участю улюбленої сім’ї Саші та Віки. Пара вирушила до зоомагазину, щоб обрати подарунок синові на День народження. У цьому номері на сцені Палацу «Україна» з’явилися живі коти, хом’яки та навіть маленька свинка – зіграли їх домашні тварини «Дизелів». Поки сім’я визначалася, Саша навіть встиг скуштувати корм для собак.

Стався на сцені «Дизель Шоу» і замах на мера у виконанні Єгора Крутоголова, щоправда був він постановочний, як і багато що у нашій країні. Все організував кмітливий помічник мера. Він навіть найняв «випадкового перехожого» з камерою. Тільки от із бандитами не дуже пощастило…

Продовжила свої пригоди героїня Євгена Нікішина –  улюблениця публіки хабалка! Цього разу вона вирішила слідувати трендам і разом із чоловіком Толіком сходити на заняття з йоги.

– Де моя Галя вже тільки не побувала – у кінотеатрі, у поїзді, на пляжі. Тепер от вирішила опанувати мистецтво йоги. А у підсумку провела для відвідувачів майстер клас із хамства, – сміється Євген Нікішин.

Не так складно відвідувачам давалися хитромудрі асани, як присутність нестерпної Галі. Нахабна жінка примудрилася вивести з рівноваги навіть майстра йоги, цю роль зіграла Вікторія Булітко.

 – Ну нарешті я зійшлася у номері з хабалкою – вела заняття з йоги. Мені шалено подобається цей образ Жені Нікішина. І цього разу я кайфанула разом із ним, – каже Вікторія Булітко. А глядачі просто захлиналися від сміху, коли дивилися цей номер. Здається, це не остання пригода хабалки.

Жартували гумористи і на соціальні теми: про підвищення цін на комунальні послуги, про Північний потік – 2. З’явилися на сцені «Дизель Шоу» і поліцейські на електрокарах – зал реготав без зупинки.

«Вишенькою на торті» став Євген Сморігін – він з’явився на сцені у напівпрозорому костюмі, на якому були прикріплені суші. Такого суші-боя світ ще не бачив. Але сам Женя каже, що краще прикрасив би своє вбрання тарілками з борщем, так набагато смачніше.

Закінчився концерт зворушливою композицією, яку артисти присвятили Марині Поплавській. Глядачі зустріли пісню стоячи та тривалими оваціями.

Не пропустіть прем’єру нового сезону «Дизель Шоу» вже 15 жовтня в 20:10 на телеканалі ICTV!