ВІДПУСТКА З ЗІРКАМИ: ДЕ ЛЮБЛЯТЬ ВІДПОЧИВАТИ «ДИЗЕЛІ»

З нагоди всесвітнього дня туризму актори «Дизель Студіо» розповіли про улюблені місця відпочинку та туристичні напрямки.

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов дуже любить подорожувати. Актор вважає, що поїздки розвивають людину, розширюють її світогляд і безумовно приносять задоволення. Поки в топі у Єгора казкові Мальдіви.

 – Мальдіви – ідеальне місце для відпочинку, там все прекрасно, крім ціни. (сміється) Поки нічого кращого я не відвідував. Ще мене зворушує Італія, я багато  що люблю в цій країні: менталітет, стиль, традиції, сімейні відносини, їхню неймовірний мову та звісно спортивні машини, – каже Єгор Крутоголов.

Секс-символ українського гумору Яна Глущенко для себе виділила столицю Нідерландів.

– Найбільше мені сподобалося відпочивати в Амстердамі, і це не те, що ви подумали. (сміється) Там нереально красива архітектура, різноманітність місць для прогулянок, незвичайні люди. Звідти у мене найприємніші спогади, – розповіла Яна Глущенко.

Улюблений туристичний напрямок Вікторії Булітко – острів Шрі Ланка.

– Це те місце, куди хотілося б повернутися ще раз. Незважаючи на те, що країна не надто багата, там всі навколо посміхаються. Люди настільки щирі, позитивні, готові завжди допомогти. Ще вражає атмосфера: багато буддійських храмів, неймовірна природа, я їхала з відкритим ротом і не втомлювалася знімати все, – каже Вікторія.

Актор Олександр Бережок безнадійно закоханий в Італію.

– Якщо говорити про улюблене місце відпочинку, то це безумовно Італія, ці колоритні маленькі містечка та відкриті люди. З азіатських країн мені подобаються Індія та Камбоджа. Також люблю подорожувати Україногю – подобаються Кінбурнська коса та Карпати, – розповів Олександр Бережок.

Актора Євгена Сморігіна найбільш вразила Барселона, а точніше собор Саграда Фамілія.

– Архітектурний витвір Антоніо Гауді Саграда Фамілія – ​​це найбільш приголомшлива споруда, яку я бачив. Вражає сама ідея побудувати величезний кремовий торт з пісочного замку!

У топі в актора Євгена Гашенка неймовірна Ісландія.

– Ми з дружиною були на вулкані, на водоспадах, на гейзерах, дивилися на айсберги, по Рейк’явіку прогулялися, скуштували місцеву кухню, були у Блакитній лагуні – природний СПА на термальній воді. Якщо ти їдеш в Ісландію не влітку, то треба бути готовим до різких перепадів температури, до екстриму: то сонце, то ураган. Це виклик собі, своєму тілу та духу.

Маруся Грицук у захваті від атмосфери й енергетики азіатських країн – Китаю, Японії.

– Там все інше: енергетика, природа, кухня, релігія, мислення людей, найдавніша культура та традиції. Одним словом – екзотика, – говорить Маруся Грицук.

8 та 9 жовтня всі актори зустрінуться у Палаці «Україна» на неймовірних концертах «Дизель Шоу» – зустріч із улюбленими глядачами для них справжній відпочинок.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.