СТАЛИ ВІДОМІ ПЕРШІ ТРИ МІСТА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТУРУ «ДИЗЕЛЬ ШОУ»

Нарешті глядачі у регіонах зможуть зустрітися з улюбленими гумористами! Уже у квітні «дизелі» приїдуть на південь України з концертною програмою.

Через пандемію та карантинні обмеження були скасовані два концертні тури «Дизель шоу» минулого року. Впевнені, 2021-й рік стане продуктивним і багатим на оплески та посмішки публіки — «дизелі» готуються до весняного Всеукраїнського туру! Вже відомі перші три міста, куди вирушать артисти, інші додадуться пізніше:

— Ми розуміємо, що глядачі дуже скучили, як і наші артисти! Нам у соціальних мережах пишуть десятки тисяч шанувальників і запитують, коли ж ми приїдемо, — розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. — Постараємося приїхати до кожного! Ми впевнені, що все найстрашніше позаду, та жодні карантини більше не завадять нам знову зустрічатися, як раніше. Адже гумор піднімає імунітет і допомагає залишатися здоровими. Глядачі на київських і одеському концертах у цьому вже переконалися!

Перші концерти туру відбудуться 1 квітня в Одесі, 2 квітня у Херсоні та 3 квітня у Миколаєві! Більш того, в кожному місті концертів буде по два. Посадка карантинна, усіх заходів безпеки буде дотримано!

На глядачів чекає унікальна програма — актори заявляють, що цієї весни відбудеться їхній кращий тур! Адже він складатиметься з кращих номерів Ювілейних концертів, грудневої та Новорічної програм, а також з абсолютно нових концертів, які «дизелі» знімуть 26 і 27 лютого у Палаці «Україна». Глядачі побачать найкращі номери останнього півріччя, а також номери, яких ще не було у телетрансляції.

— У нас 20 годин класного матеріалу. З нього ми оберемо 2,5 години найдобірнішого гумору та нестримного сміху, — обіцяє фронт-мен «Дизель шоу» Єгор Крутоголов. — Приходьте!

У міста «дизеля» приїдуть повним складом: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко, Маруся Грицук, Євген Гашенко, Олександр Бережок і Євген Нікішин.

Не пропустіть таку довгоочікувану зустріч із найкращим гумористичним шоу країни! Квитки вже у продажу. З усіх питань звертайтеся до квиткових операторам в своїх містах.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.