Пародія на «МастерШеф»: кухар-нудист, гладкий Ярославський та Ектор Танкович-Браво

Команда «Dizel Night» зняла пародію на одне з найпопулярніших шоу телеканалу СТБ – «МастерШеф». І зробила це не деінде, а в оригінальному павільйоні. У пародії з’являться улюблені судді кулінарного шоу. Тільки от «випуск» буде вельми незвичайний – гумористи запропонували назвати сезон «Кращі з гірших».

Так це ж Ектор!

У центрі знімального майданчика, звісно ж, Ектор Хіменес-Браво. А ні, стоп! Це ж ведучий «Dizel Night» Дмитро Танкович в образі судді «МастерШеф». Неймовірна схожість! Півтори години і чарівні руки художника-гримера Ірини Бєліної перетворили Дмитра на одного з найвідоміших кулінарів світу. Йому підозріло легко дається манера Ектора, він навіть говорить «іспанською», як і сам суддя. Виявляється, секрет такого вдалого перевтілення простий:

– Я з Ектором дуже давно знайомий, ми з ним багато працювали та знімалися разом. Я приблизно знаю, як він рухається та як розмовляє. Сподіваюся, вийде схоже, – розповів Дмитро Танкович.

У журі як завжди вічно усміхнена Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський, який трохи «погладшав». На роль Ольги проводили серйозний кастинг – шукали портретну схожість. Актриса Христина Сіденко, коли посміхається, дуже схожа на знамениту ведучу. А ось роль Ярославського з самого початку «забронював» Єгор Крутоголов.

– Я справжній фанат проекту «МастерШеф». Не тільки дивлюся шоу, але й мрію й ньому взяти участь. А кулінарним талантом Володимира Ярославського захоплююся вже дуже давно. І, здається, ми з ним наче дві краплі води – два лисих мужика, які люблять поїсти, – жартує Єгор.

Автори сміються, що суддя занадто багато скуштував страв і тому набрав кілограмів.

Учасники – «кращі з гірших»!

Таких різноманітних учасників «МастерШеф» ще не бачив! Тут тобі і кухар-єврей, і улюблена бабуся країни Євгенія Михайлівна у виконанні Євгена Сморігіна. Поруч прикривається сирої куркою учасник-нудист. У команді з оголеним чоловіком «типова блондинка» у виконанні Яни Глущенко. Євгену Гашенку дістався образ «слона у посудній лавці» – тобто, ну дуже незграбного кухаря. Актор так довго чекав свого виходу, що навіть заснув у гримерці. Взяла участь у пародії і нова актриса «Дизель Шоу» Юлія Мотрук в яскравому образі кухарки з дитячого садка.

– Я сьогодні хабалка, причому така, яка себе не стримує і дуже багато матюкається. Здається, може навіть вдарити. Так що краще біжіть, – сміється Юлія Мотрук.

Сама Юля у житті любить готувати, але часу зовсім немає. Тому зараз цей обов’язок лежить на плечах її чоловіка. Актриса навіть запросила усіх «дизелів» на фірмовий омлет – готувати його буде чоловік, але поки він, природно, не в курсі.

У гримерці актор Олександр Бережок читає всім лекцію про згубний вплив пива на чоловічий організм. Але у самій пародії він грає істинного фаната хмільних напоїв.

– Сьогодні граю «незвичайну» для себе роль – алкоголіка. Коли прочитав сценарій, просто сторопів: де я і де алкоголік? – іронізує Олександр. – Але я з вечора приготувався та взяв із собою інструменти. Якщо буду вибиватися з образу – поправлю. (сміється)

У пародії «МастерШеф» з’явиться і Вікторія Булітко в образі веганші. Усю зйомку вона падала – спочатку на підлогу, а потім обличчям у фарш. Звісно, від самого виду м’яса. Віка зізналася, що і у житті хоче повністю відмовитися від продуктів тваринного походження.

– Хочу стати веганом, але думаю, моя мама буде проти. Я поки тільки «намацую» це все. І хочу відмовитися від того, щоб їсти всіх, хто бігав, стрибав, плавав, – розповіла Вікторія Булітко.

Знявся у пародії і реальний учасник 4 сезону «МастерШеф» – Віктор Перехрест. Як професійний кухар вписався у команду «рукожопів» – глядачі зможуть побачити в ефірі «Dizel Night».

Не пропадати ж добру!

У кулінарній пародії використовували їстівний реквізит. Для достовірності реквізитори привезли на знімальний майданчик дуже багато різноманітних продуктів. Спочатку актори просто під’їдали овочі та фрукти, а потім перейшли до процесу реального приготування. Ну а що? Продукти справжні, плити теж працюють – всі умови у наявності. Яна Глущенко готувала омлет з овочами, а Олександр Бережок смажив стейк. Мало того – він ще й замаринував додаткову порцію м’яса на випадок, якщо зйомка затягнеться! Загалом і наїлися, і пародію на «МастерШеф» смішну зняли. Що з цього вийшло – дивіться у вечірньому шоу «Dizel Night» 20 березня о 22:22 на телеканалі СТБ.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.