ЮВІЛЕЙНИЙ 12 СЕЗОН СКЕТЧКОМУ «НА ТРЬОХ» – НОВІ ЛОКАЦІЇ ТА НОВІ ГЕРОЇ

Наполеон, байкер, Ганнібал Лектер і єврейська мама – що могло зібрати разом цих персонажів? Тільки улюблене народне скетч-шоу! Днями команда «Дизель Студіо» приступила до зйомок ювілейного сезону найпопулярнішого скетчкому України «На трьох», який традиційно покажуть на каналі ICTV.

Цього року «дизелі» планують зняти не 2 сезони, як раніше, а один, але великий – на 40 серій. Чому ж 12 сезон став ювілейним, пояснив шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар:

Ми його назвали ювілейним сезоном, тому що 12 – це дюжина. Тому що по 12 скетчів знімається на день. Ну, і взагалі, цифра знакова, гарна. Ми поставили перед собою завдання у 12-му сезоні здивувати глядача. Частину скетчів, особливо ті, що на натурі, будемо знімати за кіношним принципом. Наші скетчі за картинкою стануть справжніми короткометражками – ми впритул наблизимося за якістю картинки до західних проектів. Будемо витрачати на них більше часу, більше ресурсів наших акторів і всієї команди, збільшимо бюджет. Сподіваємося здивувати та порадувати глядача.

Стартував 12 сезон «На Трьох» з абсолютно нової для глядача локації, максимально актуальною у наш непростий час – кабінету психолога! Тут тобі й Євген Сморігін в образі Наполеона, Єгор Крутоголов з пейсами, Євген Гашенко, який зображає собачку. Загалом, психологу дуже пощастило з пацієнтами. Але тут сюрпризи від «дизелів» тільки починаються.

– Починаємо зйомки з трьох абсолютно нових локацій, яких не було у попередніх сезонах: кабінет психолога, фітнес-центр і перукарня. Відповідно, нові образи та ситуації, інший підхід. Нових локацій буде багато. У підсумку залишаться буквально 2-3 звичних локації, які дуже любить глядач, – інтригує Олексій Бланар.

Над проектом за традицією працює великий та дружний колектив: автори, актори, оператори, гримери, стилісти, реквізитори, фахівці зі звуку і світла, художники-постановники, адміністратори. Режисер скетчкому – Михайло Комаровський. У кадрі незмінні улюбленці глядачів – актори «Дизель Студіо»: Євген Сморігін, Євген Гашенко, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Вікторія Булітко, Дмитро Танкович, Єгор Крутоголов, Сергій Писаренко, Євген Нікішин та Маруся Грицук. Але і 12 сезоні і сім’ї «На Трьох» буде поповнення – вперше тут знімається нова актриса «Дизель Шоу» Юлія Мотрук. І перший знімальний день для неї почався з приємного сюрпризу:

– Під час традиційного розбивання кіношної тарілки прямо у мене прилетів шматочок, на якому було написане моє прізвище – Мотрук. Я вважаю, це дуже хороший знак, – розповіла Юлія.

У перший же день актриса встигла зіграти і колоритну єврейку, і люту дружину, і ще кілька яскравих персонажів. У 12-му сезоні телеглядачів чекає безліч незабутніх образів!

Продюсери скетч-шоу обіцяють, що прем’єра 12-го сезону «На Трьох» відбудеться на початку 2022 року на телеканалі ICTV, а поки пропонують насолоджуватися прем’єрними серіями 9, 10 і 11-го сезонів щоп’ятниці після «Дизель шоу».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.