«15 РОКІВ КОХАННЯ ТА ВЗАЄМОПОВАГИ» – ПОДРУЖЖЯ КРУТОГОЛОВИХ ВІДСВЯТКУВАЛО КРИШТАЛЕВЕ ВЕСІЛЛЯ

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов з дружиною Катею відзначили річницю шлюбу. Пара разом уже 15 років і виховує двох синів – Льову та Макса. 

Крутоголови планували гучно відсвяткувати знаменну дату, однак гастрольний графік Єгора вніс корективи у плани сім’ї.

– Ми хотіли закотити вечірку, але наступного дня мені потрібно бути в Одесі та давати концерт, бажано тверезим. (сміється) Та ще й з приблизно тим самим колективом, який запрошений на вечірку. Тому ми вирішили відкласти захід на більш вільні часи.

Для сім’ї Крутоголових відзначати пам’ятні дати вже традиція. Пара яскраво відсвяткувала свою 10 річницю – пурпурове весілля.

– Ми тоді орендували будинок, організували караоке, замовили кейтерінг із мексиканського ресторану, купили пурпуровий одяг, найняли декораторів і зробили арку з квітів. Була дуже класна вечірка, приїхали всі наші друзі. Мені аж сподобалося! Взагалі прикольно одружуватися з однією і тією ж жінкою кілька разів. Головне, що за ці 15 років кохання і поваги стало ще більше, – каже Єгор Крутоголов.

Про те, що ж подарують одне одному, Крутоголови не говорять, мовляв, це надто інтимний і таємний момент. 

Пара познайомилася, коли Єгору було 16, а Каті 13. Через 5 років молоді люди зустрілися на весіллі друзів, де були почесними свідками. З тих пір закохані не розлучаються. 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.