ЛЕГЕНДА ПОВЕРТАЄТЬСЯ: «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ЗНІМАЄ «ПАПАНЬКИ-4»

23 червня стартували зйомки четвертого сезону улюбленого сімейного серіалу «Папаньки» на замовлення телеканалу СТБ.

35 градусів, спека та безжальне сонце, а всі шалено щасливі! Ніщо не може затьмарити радість знімальної групи від старту зйомок 4-го сезону «Папаньок».

– Я традиційно щасливий! – каже автор ідеї, шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. – Ми зібралися влітку у звичному для нас оточенні на зйомки наших улюблених «Папаньок»! Не всі серіали витримують навіть один-два покази, а «Папаньки» – це серіал, який дивляться раз-у-раз з хорошими показниками. Наразі ми знімаємо 4-й сезон, а у ці ж дні знову тривають повтори перших сезонів, і ми продовжуємо збирати цифри, бути лідерами слотів, давати дуже хорошу частку. І це прекрасно, значить, ми робимо вічний продукт!

На майданчику жартують, що ще десяток сезонів і будуть знімати не тільки «Папаньок», а й «Дідуганів»!

– Хотілося б, щоб наші «Папаньки» витримали ще, ще і ще багато сезонів. І папаньками стали вже діти героїв – Макс, Шурик, Ігор, а ми тоді знімемо крутий спін-офф, – сподівається Олексій Бланар.

Над четвертим сезоном працює та ж знімальна група: оператор-постановник – Костянтин Чумаков, художник-постановник – Олександра Кодій, керівник департаменту гриму – Ірина Бєліна, керівник департаменту костюмів – Тамара Демченко. І беззмінний керівник проекту – Наталія Каптан. До згуртованої команди приєднався новий режисер-постановник – Валерій Шалига. Роботу над «Папаньками-4» він символічно розпочав у свій день народження.

– У мене сьогодні свято і мені приємно відзначати його на майданчику з «Папаньками». Після перегляду трьох попередніх сезонів я всіх знаю і заочно вже всіх люблю. І дуже сподіваюся, що увіллюся у згуртований колектив. Це дуже крутий проект, я як папанька з досвідом, батько 3 дітей, деякі серії беру навіть на озброєння, – каже режисер-постановник Валерій Шалига та урочисто розбиває тарілку.

І поки вся знімальна група розбирає скалки кіношної тарілки, актор Андрій Федінчик вдало відхоплює шматочок зі своїм зображенням.

– У Федінчика завжди найкращі тарілки! – з доброю заздрістю помічає його дружина ц актриса «Папаньок» Наталка Денисенко.

Отже, старт зйомок 4-го сезону «Папаньок» відбувся! І почався він із дуже пікантної сцени: герой Євгена Сморігіна необережно вступає у собачі фекалії. Це точно до прибуткового сезону – відзначають продюсери.

– Я навіть придумав слоган 4 сезону – почали з «какашки», закінчимо цукеркою! – жартує Євген Сморігін.

ЧОГО ЧЕКАТИ У НОВИХ СЕРІЯХ?

У 4 сезоні «Папаньок» персонаж Єгора Крутоголова продовжує підкорювати простори бізнесу, тільки от тепер готельного.

– У цьому сезоні я будую свій готель! А оскільки бізнесмен з мене такий собі, ну, я маю на увазі мого персонажа (сміється), він більше думає про друзів, про тусовки з ними, про те, щоб допомогти їм і самому кайфанути. І це моєму персонажу відгукнеться, бо бізнес – це серйозно, за ним потрібно стежити, як, власне, і за дітьми, – розповідає Єгор Крутоголов.

У новому сезоні продовжиться лінія сусідства Єгора та Бориса Івановича. Але тепер уже не вдома, а у готелі, де Борис Іванович теж буде працювати. Крім робочих справ, у Єгора буде чимало домашніх турбот, оскільки тепер він уже двічі папанька.

– У нових серіях у нас з’явиться молодший син Єгора, незважаючи на маленький вік, він зіграє дуже важливу роль у розвитку 4 сезону. А старший – Ігор, вже юнак – у четвертому сезоні у нього будуть з’являтися навіть якісь стосунки, дівчата. І Єгор ще дуже хоче дочку – це, напевно, головний секрет і головна інтрига сезону, – каже Олексій Бланар.

З недитячими проблемами своїх дітей стикнеться і Женя Малишев.

– Моїй доньці – Вікторії – виповниться 18 років, і їй вже нічого не можна заборонити. І Максим тепер майже підліток, він теж буде вступати у конфронтацію з батьками, – ділиться Євген Сморігін.

Творці серіалу інтригують, що у 4 сезоні Віка по-справжньому піде з дому і буде жити у свого хлопця.

– А ще у нас на передній план вийде персонаж Ольги Миколаївни, яку грає Вікторія Булітко. Ми отримали десятки тисяч прохань від поціновувачів серіалу у YouTube, безліч листів на пошту, на месенджери з текстом: «Введіть Ольгу Миколаївну у серіал!» Раніше це був такий прохідний персонаж, а зараз вона буде на рівні практично головних героїв. Це несподіванка, яка відкриється відразу у першій серії, – говорить Олексій Бланар.

Інтригою залишається і те, які ж стосунки будуть у Ольги Миколаївни з Микитою. Не менш хвилююче питання: с ким же одружився Саша наприкінці 3 сезону?

– Я б дуже хотіла бути дружиною Саші, – наполягає Наталка Денисенко.

– І у житті, і у кіно хоче відібрати мою свободу, – віджартовується Андрій Федінчик.

Автори поки не розкривають цей секрет, але кажуть, що Саша у 4 сезоні аж ніяк не буде готовий до сімейного життя.

Ще у новому сезоні з’явиться новий головний персонаж-антагоніст – співвласник готелю Стас. Він почне створювати неприємності для усіх папаньок, усі від нього будуть страждати: і Єгор, і Микита, який керуватиме готелем, і Женя Малишев через свою дружину, а зрештою і Саша теж.

Прем’єра нового сезону серіалу «Папаньки» запланована на весну 2022 року на каналі СТБ. Стежте за новинами на сайті dizelstudio.com і на офіційних сторінках «Студії» у соціальних мережах.