СВІЙ КАНДИДАТ НА ГОЛОВУ «УКРСПИРТУ», ЖІНКИ-ТАКСИСТКИ ТА ВІП-СІЗО – «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ДОВГООЧІКУВАНИХ КОНЦЕРТІВ.

17 та 18 червня у Палаці «Україна» відбудеться телезйомка «Дизель Шоу» – гумористи презентують абсолютно нову, унікальну програму, де обіцяють посміятися з наболілих і актуальних тем.

Коли ми нарешті посміємося? Концерт взагалі буде? Скоро вже побачимо рідних «дизелів»? Ці запитання останні місяці звучали дуже часто, і настав час відповісти. Концерту з глядачами бути! Навіть двом концертам. Та ще яким – усім карантинним заборонам на зло команда «Дизель Шоу» готує нову вибухову програму! А останній рік підкинув «дизелям» чимало тем для жартів!

– У нас буде цікавий номер на злобу дня, де середньостатистичний українець, який любить свою країну та любить свою мову, приходить до чиновника боротися за те, щоб із ним у державній установі спілкувалися українською мовою, – розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар

На сцені «дизелі» зіграють у шахи! І навіть ця стародавня гра у них стане актуальною як ніколи!

– Глядачі побачать двох дуже веселих шахістів і турнір буде присвячений сучасній проблемі – «білі» проти «чорних».

Не оминуть гумористи й тему жінок-таксисток! Цікаво, хто ж сяде за кермо – Віка Булітко, Маруся Грицук, Юля Мотрук або блондинка Яна Глущенко? А може всі й одразу? Поки тримають інтригу. Спорудять на сцені «Дизель Шоу» і модний нині заклад – платне СІЗО, де опиняться так звані «ВІП-в’язні».

– А ще ми запропонуємо свого кандидата на главу «Укрспирту», – заявив Олексій Бланар. – Це буде дуже несподіваний персонаж, який прийшов подавати документи на конкурс із командою підтримки.

У новій програмі «Дизель Шоу» у комічну дорожньо-транспортну пригоду на дорозі потраплять двоє водіїв – чоловік і жінка. Бачили коли-небудь таку битву? Надзвичайно цікаве видовище. А захищати горе-керманичів приїдуть їхні чоловік і дружина. Є на що подивитися.

І, звісно ж, гумористи обіцяють жартувати про все актуальне: літній відпочинок, пандемію, євро-чемпіонат і Олімпіаду.

Обов’язково у нас буде багато соціального гумору, багато пісень, – запевняє Олексій Бланар.

Для майбутнього концерту під кожного з 11 акторів автори пишуть унікальний номер, де «дизелі» постануть у незвичних для себе образах. Ну, дивувати, так дивувати! Не обійдеться й без улюбленців публіки! Вже знайомий усім професор у виконанні Діми Танковича тепер прийде грати у казино. Несподівано та дуже актуально!

– У програмі не буде жодного номера з минулих концертів – глядачів чекають унікальні, дивовижні номери, такого концерту ще точно не було! – інтригує шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар і запрошує всіх фанатів зустріти літо разом.

– Оскільки нас замкнули взимку та навесні на жорсткий карантин, то давайте гуляти влітку, давайте веселитися! До того ж, нам не дали відсвяткувати наш День народження повноцінно, з глядачами. Тому 17 і 18 червня ми обов’язково чекаємо всіх, хто купив квитки та всіх, хто збирається купити. Багато хто зараз через перенесення влаштовує по 2 концерти на день, ми цього не робимо, щоб людям було зручно, щоб вони, як собі планували на 19:00, так і потрапили до нас на концерт о 19:00.

Отже, до довгоочікуваних живих концертів «Дизель Шоу» залишилося зовсім небагато – 17 та 18 червня зустрічаємося у Палаці «Україна». Заповітні квитки вже зачекалися на справжніх цінителів гумору. А оскільки сміх – це здоров’я, то на здоров’я ніяких грошей не шкода. До зустрічі!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.