УЛЮБЛЕНА КЛАСИКА ТА НОВА ЛОКАЦІЯ – СТАРТУЄ 10 СЕЗОН «НА ТРЬОХ».

21 травня на каналі ICTV стартує прем’єра 10 сезону улюбленого скетчкому українців – «На Трьох». До двадцяти однієї знайомої локації у новому сезоні творці шоу додали ще одну – хімчистку.

Вже 6 років команда «Дизель Студіо» працює над скетчкомом «На Трьох». Досі аналогів йому в Україні немає. Це єдиний проект такого формату, який існує настільки тривалий час і посідає лідируючі позиції у телерейтингах. Шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар каже, що з самого початку був впевнений в успіху:

– Це дуже знаковий проект для нас. Колись ми прийшли на канал з ідеєю скетчкому «На Трьох» і сказали, що принесли «вічний» проект. Я скромно прогнозував мінімум 7, а краще 10 сезонів. Але ми все ще продовжуємо творити та знімаємо вже 12-й сезон!

10 сезон «На Трьох» знімали режисер Олександр Тименко, оператор-постановник Юрій Мітальов і керівник проекту Наталія Каптан. У новому сезоні скетчкому знялися десять акторів «Дизель Студіо» та улюбленці глядачів, діти – Льоша Сморігін і Кіра Подольська. Також будуть і запрошені зірки.

Автори постаралися для нового сезону та придумали акторам нові, незвичні образи. Наприклад, Єгор Крутоголов здивує глядачів роллю джина, в якій він з’явиться на пляжі. За час зйомок актори втілили понад 100 нових образів.

От що точно стане сюрпризом для глядача, так це абсолютно нова і несподівана локація – хімчистка. Вона максимально реалістична, оформлена в бузково-жовтих тонах і дуже затишна. У кіно-хімчистці є відпарювач, квитанції, справжні речі у кофрах і на вішаках, навіть книга скарг і пропозицій!

У хімчистці відбуваються несподівані та смішні історії, які можуть статися з будь-ким. Шокуючі знахідки у кишенях клієнтів, невдалий спосіб чистки, флірт, зведення рахунків з колишнім у працівниці… та десятки інших приколів!

У новій локації відвідувачів будуть зустрічати постійні працівниці – Люся (героїня Вікторії Булітко), Катя (героїня Марусі Грицук) і Лариса (героїня Яни Глущенко). Для кожної актриси автори створили свій неповторний образ:

– Мою героїню у дворі називають «Люся, я на тобі ніколи не женюся!» Люся мріє вийти заміж і у неї багато колишніх… Бо давно мріє. Лариса у нас навчена досвідом, нахабна панянка, яка за словом в кишеню не полізе! А Катя завжди мила, ввічлива та спокійна. Як і наша Маруся, – розповідає Вікторія Булітко.

Щодо відвідувачів, то тут можна буде побачити дуже різних персонажів. Хто тільки не прийде здавати свої речі у «дизелівску» хімчистку: професори, подружні пари, пенсіонери, бандити та поліціанти. Відомо, що серед клієнтів хімчистки буде навіть собака!

Не пропустіть прем’єрні серії 10 сезону «На Трьох» 21 травня о 22:50 на ICTV!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.