ТРЕБА ПАМ’ЯТАТИ: АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПРИСВЯТИЛИ ПІСНЮ МАРИНІ ПОПЛАВСЬКІЙ, ЩО УВІЙДЕ ДО МІЖНАРОДНОЇ ПРЕМ’ЄРИ 1 ЛИПНЯ

1 липня ТІЛЬКИ на нашому ютуб-каналі відбудеться міжнародна прем’єра «Дизель Шоу». Це абсолютно новий випуск із номерами, які ми записували в переддень повномасштабного вторгнення. Одним із таких стала пісня-присвята Марині Поплавській. Актори створили її спеціально до Дня народження нашої королеви гумору. За лаштунками концерту, який пройшов 23 лютого, Єгор Крутоголов поділився щемними спогадами про колегу та справжню подругу.

Багато й водночас так мало. Майже 4 роки Єгор Крутоголов і Марина Поплавська пропрацювали разом у «Дизель Шоу». На сцені вони зіграли чимало кумедних ролей — чого тільки варті їхні подружні пригоди! А ще смішили й розважали одне одного в реальному житті. Так, Єгор пригадав, як із хлопцями вітав дівчат зі святом 8 Березня та як Марина пила заспокійливе після їхніх кумедних витівок.

— Ми були в турі. Напередодні ввечері змовилися з хлопцями влаштувати сюрприз для наших дівчат, починаючи з кави в ліжко. Звісно, ми їх попередили, що зранку навідаємося до них і щоб вони були готові. Женя Сморігін зустрічав їх у готельному ресторані з кавою, а ми обслуговували у формі офіціантів. У нас був і ведучий сніданку, і музичні номери. Було дуже весело. Маринка так сміялася, що згодом навіть пила заспокійливе — так ми її розхвилювали сміхом, — згадував Єгор.

Ці щасливі моменти залишилися в пам’яті кожного актора. І жоден із них не хоче все це забувати.

— Час нещадно видирає фрагменти, епізоди й навіть роки з нашої пам’яті. Але ми не хочемо її забувати. Ми не хочемо, щоб ви її забували. Тому співаємо цю пісню в переддень Дня народження дуже близької нам людини, — саме такі слова сказав Єгор перед піснею, яку «дизелі» присвятили Марині Поплавській.

«Треба пам’ятати» — світла композиція. Але вона й дуже ліричні спогади зворушили всіх: ніхто не міг стримати сліз — ні актори, ні глядачі.

— Нам складно було співати й попередні пісні для Марини. Цю ми хотіли зробити не такою мінорною, але все одно складно. Складно, бо ти переносишся в ті хвилини, коли всі були разом. Ми співаємо зі світлими спогадами, вдячністю й надією, що в цей момент вона спускається і дивиться зі всіма концерт, — ділився Єгор.

Скільки б не минуло часу, але спогади завжди краятимуть серце акторам. Та вони ніколи не забудуть світлу, добру, талановиту Марину Поплавську, яка безмежно любила життя, роботу і свою країну.

Дивіться міжнародну прем’єру «Дизель Шоу» 1 липня ТІЛЬКИ на нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.