КАНІКУЛИ З «ДИЗЕЛЯМИ»: СТІЛ У ШАМПАНСЬКОМУ, ПАДАЮЧА ЯЛИНКА ТА ПАЛАЮЧІ ПЕТАРДИ – ЮЛІЯ МОТРУК РОЗПОВІЛА ПРО НАЙЯСКРАВІШИЙ НОВИЙ РІК

Юлія Мотрук – джерело історій. Причому з нашою актрисою трапляється таке, що хоч бери та фільми знімай. Звісно, ​​є в неї і яскраві спогади про одне святкування Нового року: у потоках шампанського, з падаючою ялинкою та петардами… у черевиках її тата. Сідайте зручніше – канікули з «дизелями» продовжуються.

Для багатьох важливо, щоби кожен новий рік запам’ятався. Комусь треба добре постаратися, щоб створити особливу атмосферу свята. А декому намагатися й не треба – пригоди їх самі знаходять. Це точно про нашу Юлю Мотрук. Акторка поділилася неймовірним спогадом з юності, коли вона зустрічала Новий рік у родинному колі. Але почнемо з асоціацій. Юліє, з чим у тебе асоціюється це свято?

– По-перше, смачна їжа, яку мама готує цього дня, та неймовірний запах, який розтікається по всьому будинку. По-друге, це ялинка. Я люблю вбирати ялинку. І можете мене лаяти, але я купую «живу» – на спеціальних ринках, з кліпсами тощо. Мені важливо, щоб у хаті пахло хвоєю. Ось у цьому і є особлива атмосфера свята, – розповідає акторка. – Кілька років поспіль у нас із чоловіком уже сформувалася традиція – на День Святого Миколая ми ставимо ялинку та прикрашаємо її. Щоб до свят вона нас радувала кілька тижнів.

В історії, яку ми хочемо розповісти, Юля теж відповідала за ялинку. 31 грудня вона дуже старалася її гарно прикрасити, щоб опівночі встигнути загадати біля зеленої красуні своє найважливіше бажання. Але…

– Тоді ми святкували з батьками, моєю сестрою та її хлопцем. Рівно опівночі, коли ми намагалися відкоркувати шампанське, ялинка чомусь вирішила… прилягти, – сміється Юля. – Ми ледве встигли її підхопити. Хлопець сестри на ходу відкривав пляшку шампанського, корок несподівано вилетів, влучив у лоб сестрі, а ігристе залило весь святковий стіл.

Тепер ви розумієте, що ми не просто так згадали спочатку про пригоди, які трапляються самі. Але це не фінал історії. Апогеєм, як каже сама Юля, стала прогулянка сім’ї.

– Ми жили біля річки та вирішили прогулятися. Було дуже гарно – навколо вибухали феєрверки, а мені під руку трапилася… петарда. Були такі зелененькі, якщо хтось пам’ятає. Я її підпалила та влучила в… тата, – досі із завмиранням серця згадує Юля. – Що тоді було! Але за фактом тато повернувся додому із рваним черевиком та шкарпеткою.

Мабуть, таке могло статися лише з нашою Юлею. Цікаво, 2021-й також був такий самий вибухонебезпечний?

– Цей рік видався чудовим. Зі мною трапилося диво: я увійшла у двері під назвою «Дизель Студіо». Це таке диво, коли ти розумієш, наскільки потрібний людям, глядачам. Було багато зіграно ролей, багато нових знайомств. Навіть із тією ж Олечкою, яка стоїть на кейтерингу. От про неї ніколи ніхто не каже. Але вона реально стала для мене мамою, що допомагає. Дякую їй за це, – з теплом каже Юля. – А ще зі мною трапилася моя перша машина. Сподіваюся, скоро у квартирі закінчиться ремонт. І наступний рік буде таким же добрим.

І ми теж щиро у це віримо. І бажаємо усього найкращого нашим любим глядачам, які не забувають дивитися «Дизель Шоу».

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.