«МОЖУ ВПЕВНЕНО НАЗВАТИ СЕБЕ СПОРТСМЕНКОЮ»: АКТРИСА СЕРІАЛУ «ПАПАНЬКИ» ОЛЯ АТАНАСОВА РОЗКРИЛА СЕКРЕТИ ІДЕАЛЬНОЇ ФОРМИ

У 4 сезоні серіалу «Папаньки» героїня Олі Атанасової Аня підкорює серце Стаса – нового бізнес-партнера Єгора. Це і не дивно, адже наші актриси – найкрасивіші! Як Олі вдається тримати себе у формі та якими персональними секретами краси вона може поділитися з нами – ви дізнаєтеся просто зараз!

Гарний настрій та догляд за собою – ось перші секрети, які розкриває Оля Атанасова.

– Гарний настрій – перший і, мабуть, найважливіший секрет краси. Звісно ж, сон. Обов’язково намагайтеся виспатися, – розповідає акторка. – Але крім цього, треба доглядати за собою. Коли б ви не прийшли додому і хоч би які не були втомлені – обов’язково змийте макіяж і нанесіть крем. Я особисто дуже люблю різні маски – завжди їх купую та користуюся у вільний час. Взагалі, я дуже люблю доглядати за собою. Не ставлюся до цього, як до чогось одноразового – побалувати та й все. Це має бути норма життя.

А якщо хочете мати таку ж фігуру, як у Олі, то вашою нормою життя має стати ще й спорт! Акторка зізналася, що останні кілька місяців активно займається боксом.

– Я давно займаюся функціональними тренуваннями. А три чи чотири місяці тому стала активно займатися боксом, відвідую різні збори, куди входять по 3 тренування на день та інша фізична активність. Тому впевнено можу назвати себе спортсменкою, – каже Оля Атанасова.

Така підготовка дозволила з легкістю вивчити па, яким за сюжетом її героїня вчить Стаса у виконанні Павла Алдошина.

– Танці мене переслідують. Я трохи займалася у дитинстві. Але взагалі, я людина, яка танцює все життя. Весь час та скрізь: на кухні, на вулиці. У хорошому настрої чи ні. Причому я не маю конкретних рухів – завжди імпровізую, – ділиться Оля. – Ось тільки на зйомках «Папаньок» імпровізацій не було. До нас приходив хореограф і перед мотором ми вчили рухи. Мені хотілося, щоб ми мали більше занять. Я та актриса, яка любить вивчати щось нове, віддавати цьому час.

А ми знаємо, який час точно не буде витрачено дарма – час на перегляд улюблених «Папаньок»! Ще один секрет краси – сміх. Він не лише продовжує життя, а й працює, як найкращий фейсбілдинг! О 20:15 вмикайте канал СТБ та наш ютуб-канал.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.