ЛЬВІВ, ПОЛТАВА, ХАРКІВ, МИКОЛАЇВ І ХЕРСОН: «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ЇДЕ У ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУР!

2022 рік починається з приємних новин для всіх шанувальників «Дизель Шоу»: ми їдемо у Всеукраїнський тур «Весна надихає»! Вже 28 лютого наші актори виступатимуть у Львові, а потім відвідають із концертами Полтаву, Харків, Миколаїв та Херсон. Список міст постійно поповнюватиметься. Яку програму готують «дизелі» та чим дивуватимуть любих глядачів – читайте далі.

Вони надихають гумором, як весна надихає своїм теплом. І ця весна точно буде теплішою, адже розпочнеться вона з концертів «Дизель Шоу»!

– Ми готуємо унікальну програму, яка складатиметься з найкращих номерів «Дизель Шоу» за останні два роки та спеціального новорічного випуску, – розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. – Також актори індивідуально підходять до кожного з міст та готують актуальний для них гумор.

Це особлива фішка акторів «Дизель Шоу» – створювати спеціальну візитку для кожного міста. Перед концертами «дизелі» дізнаються особливості, проблеми, актуальні події для того чи іншого міста та використовують ці теми у своїх номерах. Глядачі просто у захваті від такого підходу, що доводять концерти попереднього туру у Миколаєві та Херсоні.

До речі, про міста. Публіку у Миколаєві та Херсоні актори «Дизель Шоу» згадують із особливим теплом. Минулого року, незважаючи на карантинні обмеження, «дизелі» ризикнули вирушити у тур і не помилилися – концерти мали грандіозний успіх!

– У кожному місті нас приймали чудово! Незважаючи на те, що і нам, і публіці довелося миритися з карантинними умовами, і посадка була 2 через 2 місця, глядачі так аплодували, ніби весь зал був забитий, – згадала минулорічний тур актриса «Дизель Студіо» Вікторія Булітко.

Не обійшлося тоді й без курйозів. Так, Євген Сморігін вирушив у дорогу з валізою Яни Глущенко. Оскільки його дружина та діти поїхали на відпочинок з усіма валізами, які були вдома. Самій же Яні довелося перед виходом на сцену відтирати плями від «Коли» на своїй сукні, якою її випадково облив Женя Гашенко. А от у Миколаєві наші актори самі стали глядачами… марафону. А запам’ятався він тим, що один із бігунів просто під час гонки підбіг до «дизелів», щоб зробити спільне фото.

– Уявляєте, йому не шкода було цих марафонських 5-ти секунд, щоб просто з нами сфотографуватися, – згадав пригоди минулого туру актор «Дизель Студіо» Олександр Бережок.

Упевнені, цей тур буде не менш цікавим та насиченим подіями. А щоб ви точно знали, коли та в якому місті чекати на улюблену гумористичну команду, ось вам ще раз точні дати:

– 28 лютого Львів;

– 1 березня Полтава;

– 2 березня Харків;

– 2 квітня Миколаїв;

– 3 квітня Херсон.

Важливе уточнення – на сцену актори «Дизель Шоу» вийдуть у повному складі. Ви побачите Єгора Крутоголова, Вікторію Булітко, Євгена Сморігіна, Яну Глущенка, Олександра Бережка, Євгена Гашенка, Юлію Мотрук, Дмитра Танковича, Марусю Грицук, Євгена Нікішина та Сергія Писаренка.

Квитки шукайте у концертних операторів своїх міст та обов’язково беріть із собою родичів. Обіцяємо незабутній вечір. Жоден карантин не зможе розлучити нас із нашими улюбленими глядачами. До зустрічі!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.