ЄГОР КРУТОГОЛОВ ЙДЕ В ПРЕЗИДЕНТИ!

Про це він заявив під час концерту «Квітуче Дизель шоу” в Палаці Україна. Десятки запитів журналістів, сотні повідомлень, дзвінки – кілька тижнів художнього керівника «Дизель Студіо» запитували про одне і те ж – ЙДЕ або НІ? Нарешті, популярний і улюблений багатьма артист дав відповідь!

«Аналізуючи шоу, яке останні три місяці відбувалося в країні, хочу сказати, що через 5 років, а якщо будуть дострокові, то раніше …» – такими словами стартував впевнений спіч Єгора Крутоголова на «Квітучому «Дизель Шоу». Чотири тисячі чоловік залу Палацу Україна зустріли звернення оплесками.

Отримавши однозначну підтримку виборців, Єгор Григорович приступив до роздачі посад. Так, Міністром культури був призначений Євген Гашенко, послом України в Білорусі Євген Сморігін, Яна Глущенко стала ведучою програми «Свобода Сексу» і главою партії «Б/У» – Блондинки України, Маруся Грицук була призначена головною корупціонеркою через наявність чотирьох дітей і безліч кумів, Сергій Писаренко та Євген Нікішин – Президентами (правда, трохи іншої країни), Вікторія Булітко – першою українською жінкою-космонавткою, а Олександр Бережок – Міністром алкоголізму. Команда моментально досягла взаєморозуміння і була готова приступити до злагодженої роботи.

«Корупція і злидні дістали! Бракує 2 млн на хабар!» – натякнув на особисту мотивацію Лідер «Дизеля», у якого, зауважте, є і команда, і програма. Однак Єгор вчасно схаменувся.

«А, взагалі, політика – брудна штука, краще ми залишимося аполітичні. І будемо робити те, що у нас виходить найкраще, – наше смішне, хороше, добре, сімейне «Дизель Шоу», – в один голос заявили артисти – і стартував найяскравіший концерт цієї весни!

Втім, не виключено, що ви ще отримаєте той самий дзвінок від Єгора Григоровича. Адже «головне не втратити почуття гумору!».