ЖАРТИ НА ЗЛОБУ ДНЯ, ПРОДОВЖЕННЯ ПІСНІ «ЗАЯ» ТА 25-МЕТРОВА МАРШРУТКА: ЯК ПРОЙШОВ КОНЦЕРТ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» В ОДЕСІ

8 серпня в Одесі відбувся перший після карантину концерт «Дизель Шоу» з телезйомкою! Артисти не тільки розсмішили, але і вкотре здивували публіку.

На цю подію чекали з нетерпінням! На перший за півроку концерт «Дизель Шоу» зібралися глядачі з різних міст України, було багато й одеситів. Хтось вперше у житті купив квиток на живий концерт «Дизель Шоу», а хтось прийшов знову побачити своїх улюбленців. Але всі були однаково налаштовані отримати потужний заряд позитиву! І коли на сцені з’явилися «дизелі», зал просто вибухнув бурхливими оплесками.

Гумористи підготували програму, в якій було багато жартів на актуальні теми, веселі номери, присвячені Одесі, присмачені фірмовим гумором «Дизелів». Глядачів театру музкомедії радували улюблені артисти: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін із сином Олексієм, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Маруся Грицук, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

ОДЕСА У СПОКУСЛИВОМУ МІНІ

На сцену актори вийшли в яскравих літніх вбраннях, а концерт почався з веселої пісні про Одесу. Зал захоплено аплодував музичному номеру, а також змінам, які відбулися з деякими улюбленими артистами.

Маруся Грицук вразила своїм виходом у відкритому топі, і публіка моментально оцінила те, як пострункішала актриса. Вікторія Булітко сяяла на сцені у коротких шортах, які підкреслювали її спокусливі форми. Яна Глущенко порадувала шанувальників ідеальним зовнішнім виглядом у відвертому міні. А Євген Нікішин за час карантину скинув 20 кілограмів, не втративши при цьому своєї харизми.

— Ми хотіли створити образи, які б вигідно підкреслили зміни у зовнішності артистів. Нагадали про те, що ми на улюбленому курорті, і відрізнялися від усього, що бачив наш глядач раніше, — розповідає піар-директор «Дизель Студіо» Олена Сниткова. — Ми поставили собі за мету, щоб наші артисти мали такий вигляд, немов вони вийшли на подіум показу круїзної колекції от кутюр. Судячи з реакції глядачів, у нас вийшло. Взяли за основу білий колір — символ оновлення, легкості, посмішок і морської піни. Адже ми в Одесі!

ЖАРТИ ПРО ТЕ, ЩО У ВСІХ «НАКИПІЛО»

Насичена подіями перерва у півроку не минула даремно: гумористи набралися сил і використали по максимуму цей час. 8 серпня вони показали 20 абсолютно нових номерів на найактуальніші теми! Як українські сім’ї переживали карантин, як скасовувалися весілля та інші заходи, як ми ходили у масках і до чого це все призвело. Згадали про штрафи за перевищення швидкості, соціальну дистанцію, подію з захопленням маршрутки і, звісно, про улюблену Одесу.

— Ми приїхали піднімати любим глядачам імунітет! Хоча одесити і самі непогано справляються, вони дуже позитивні люди, — сміється шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. — Наша нова програма дуже актуальна. Ми написали номери про все, що «накипіло» у людей. Але не про політику, а про те, як наші реалії впливають на життя.

Продюсери постійно намагаються пробувати нові поєднання, взаємодії та шукати незвичні образи. Так, наприклад, Євген і Льошка Сморігіни на сцені театру музкомедії вперше в історії «Дизель Шоу» зіграли діда й онука! А в одному з номерів сталася несподівана заміна акторів: замість Яни Глущенко та Марусі Грицук на сцену всередині номера вийшли Єгор Крутоголов і Женя Нікішин в образах жінок.

— Це один з моїх улюблених номерів, коли, залежно від ступеня сп’яніння чоловіків, жінки в їхніх очах міняються. Такі заміни завжди дуже кумедні! Ще глядачам обов’язково сподобається номер про поетесу. У нас вийшла ціла драматична постановка з Вікторією Булітко у головній ролі. Упевнений, ми будемо повторювати його на наших концертах і по 6-8 разів на рік у теледайджестах, — каже художній керівник «Студії» Єгор Крутоголов.

Як завжди, номери «Дизель Шоу» списані з життя. У них можна впізнати себе, своїх сусідів, родичів або друзів. Дуже сподобалося глядачам, як Євген Нікішин зіграв нахабну курортницю. Продюсери зізнаються, що така жінка існує насправді! Хамовиту, балакучу та безцеремонну мадам вони якось зустріли у відпустці.

ЧИМ ЩЕ ДИВУВАЛИ, КРІМ ЖАРТІВ

Реквізитори також вразили одеських глядачів своїми вигадками у створенні декорацій. У номері про рятувальників на пляжі несподівано для всіх на сцені з’явилися дві справжні рятувальні вишки. А у наймасовішому номері концерту — спеціально побудована для шоу маршрутка! Її довжина на сцені склала 9 метрів, а у розібраному вигляді конструкція займає 25 метрів. Таке в історії «Дизель Шоу» було зроблено вперше.

Прозвучали цього вечора зі сцени і нові хіти. Пісні про маски, про Одесу й карантин запалили та розсмішили всіх у глядацькому залі!

— Гадаю, телеглядачі будуть раді дізнатися, що у нас тепер є друга версія пісні «Зая»! Ми з Женею Сморігіним на старий лад заспівали про нове: як середньостатистична сім’я пережила кілька стадій карантину, від прийняття до божевілля, — сміється Вікторія Булітко.

Несподіваним музичним сюрпризом стала прем’єра нової пісні групи «НеАнгели»! Слава Камінська та Вікторія Смеюха з’явилися на сцені театру музкомедії, щоб представити пісню «Розірвав» і від душі посміятися разом із «дизелями». Це перші поп-зірки, які приїхали привітати «дизелів» із 5-річним ювілеєм. Попереду багато сюрпризів на київських концертах!

 Зі сміхом, яскраво й енергійно артисти почали новий сезон. Попереду — п’ять грандіозних ювілейних концертів «Дизель Шоу» у палаці «Україна»! Актори запевняють, що знижувати темп не мають наміру, і у Києві буде ще крутіше.

Побачити, що було в Одесі, можна в осінніх прем’єрах «Дизель Шоу» 28 серпня, 4 вересня та 11 вересня о 20:10 на youtube-каналі «Дизель Студіо» і на телеканалі ICTV!