ЄГОР КРУТОГОЛОВ РОЗПОВІВ ПРО КОНЦЕРТ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ КОРОНАВІРУСУ

8 серпня відбувся перший за півроку концерт «Дизель Шоу». Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов в своєму інстаграмі розповів, як це – давати концерт в умовах адаптивного карантину.

Цього року «Дизель Шоу» відзначає п’ятирічний ювілей. Через коронавирус п’ять грандіозних концертів довелося перенести з квітня на 2-6 вересня. Щоб порадувати шанувальників телепрем’єрою на початку нового сезону, «дизелі» вирішили дати ще один концерт із телезйомкою в Одесі 8 серпня:

«Телеглядачі зачекалися прем’єр, глядачі скучили за концертами, а ми скучали за сценою», – написав у своєму інстаграмі instagram.com/dizelmano/ Єгор Крутоголов.

На сцені театру музкомедії виступали улюблені артисти: Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Євген Сморігін, Яна Глущенко, Олександр Бережок, Євген Гашенко, Маруся Грицук, Дмитро Танкович, Сергій Писаренко та Євген Нікішин.

8 серпня гумористи показали 20 абсолютно нових номерів. Було багато жартів на актуальні теми, веселі номери, присвячені Одесі, присмачені фірмовим гумором «Дизелів». Єгор додав, що концерт тривав чотири з половиною години, а матеріалу відзняли на три телевипуски. Прем’єри відбудуться 28 серпня, 4 вересня і 11 вересня на телеканалі ICTV і на youtube-каналах «Дизель Студіо».

Не забули і про заходи безпеки на концерті: всім видавали маски, на входах і виходах були антисептики, а публіка розмістилася у залі у шаховому порядку.

 «Було спекотно, глядачі сиділи «по-карантинівски», через одного, але це були найміцніші та вдячніші люди у світі, і вони досиділи до кінця, за що ми їм неймовірно вдячні! – згадує про концерт актор. – Дякую фанам і просто людям за цікавість до нашого творчості. Ми багато працюємо, щоб доставити вам багато задоволення і подовжити ваше життя сміхом!»

Тепер «дизелі» планують побити новий особистий рекорд і дати п’ять поспіль ювілейних концертів у Києві з 2 по 6 вересня:

«Збираємося запалити там по повній, поки хто-небудь не придумав якийсь новий карантин», – обіцяє Єгор Крутоголов.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і на офіційних сторінках «Дизель Студіо» в соціальних мережах.