«ДИЗЕЛЬ СТУДІО» ЗНІМАЄ «ПАПАНЬКИ-3»

Вчора, 28 липня, стартували зйомки третього сезону серіалу «Папаньки» на замовлення телеканалу СТБ. У нових серіях герої переїдуть за місто.

Напередодні для всіх глядачів «Папаньок» було свято! «Дизель Студіо» почали роботу над третім сезоном серіалу. Творці переконують, що у нових серіях всіх чекає дуже багато сімейного та зрозумілого у будь-якій точці світу гумору, а відносини батьків та дітей вийдуть на новий рівень.

Над сезоном працює та ж знімальна група: режисер-постановник — Максим Бернадський, оператор-постановник — Костянтин Чумаков, художник-постановник — Олександра Кодій. Та беззмінний керівник проекту — Наталія Каптан.

— Ми сім’я. Повертаємося до роботи з величезним задоволенням і у передчутті прекрасних місяців роботи над улюбленим проектом. Цей настрій обов’язково відчують глядачі,— надихає режисер Максим Бернадський.

Перші сцени знімаються за містом у будинку Єгора. Виявляється, головні дії нового сезону будуть розгортатися саме у селищі:

— Третій сезон ми вирішили зробити у стилі «кантрі». Єгор Козаченко (актор Єгор Крутоголов) нарешті добудував будинок, переїхав із дружиною Світланою (Лілія Ребрик) і сином Ігорем (Дем’ян Шиян) за місто, де сім’я чекає появи на світ другої дитини, — розповідає шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар. — Саме на вечірці на честь новосілля Микита, Женя та Саша подумають, що було б непогано провести все літо у селі…

Усі герої поступово переїдуть за місто — хтось із власної волі, декого змусять обставини. Чи готові вони до такого життя? Зовсім ні! Свіже повітря, романтика сільських вечорів, товариські сусіди — це тільки звучить заманливо. Насправді все буде не так райдужно. Особливо складно доведеться сім’ї міських інтелігентів Малишевих.

ЧОГО ЧЕКАТИ У НОВИХ СЕРІЯХ?

За сюжетом заплановано багато любовних трикутників, непростих відносин у сім’ях і кілька нових героїв. У кожній родині з’являться сумніви, розбіжності та перепони.

— Микиту нарешті дістануть істерики Іри. До Жені Малишева приїде батько після 30-ти років відсутності. Саша захоче серйозних стосунків із чудовою дівчиною Машею, але він зовсім не вміє їх будувати, — розкриває таємниці Олексій Бланар. — І сенсація сезону — Єгор готується стати папанькою вдруге. Власне, як це сталося рік тому у його житті.

До речі, у попередньому сезоні глядачі закохалися у героїню Вікторії Булітко. Незважаючи на те, що вона грала підступну спокусницю, всі чекають її у нових серіях. І продюсери переконують: Віка у новому сезоні буде! Але як вона вплине на долі персонажів, автори поки тримають у секреті.

Як герої впораються з новими сюрпризами долі, чи знайдуть спільну мову зі своїми близькими і чи зможуть залишитися кращими папаньками для своїх дітей? Побачимо у третьому сезоні!

Прем’єра нового сезону серіалу «Папаньки» запланована на весну 2021 року на каналі СТБ. Стежте за новинами на сайті dizelstudio.com і на офіційних сторінках «Студії» у соціальних мережах.