ЄВГЕН СМОРІГІН ДОЗВОЛЯЄ ГРАТИ ДО РАНКУ В ПРИСТАВКУ

Євген Сморігін – батько трьох дітей: Льоші, Лізи та Саші. Актор розповідає, що на карантині вони всі разом грають у настільні ігри, займаються музикою та роблять уроки. А його дітям можуть заздрити мільйони інших, адже він дозволяє всю ніч грати в приставку:

– Режим на карантині скасований! Діти не можуть з друзями бачитися, виходять тільки у двір. Ще режимом їх мучити? Нехай відриваються! Від нудьги ми рятуємося настільними іграми: граємо у «Дабл», «Імаджинаріум», «Еліас», а ще у шахи та шашки. Нещодавно я робив поличку для сараю і навчив Льошку закручувати саморізи в дерево. Кожен чоловік повинен вміти працювати з інструментом: полагодити щось у будинку, підкрутити.

Що стосується уроків, то Женя зізнається, що їх перевіряє дружина Ліда, але на фортепіано з дітьми грає він сам:

– Весь навчальний процес українською мовою, а мені поки важко вникати в предмети українською. Слава Богу, музика – це універсальна мова. З заняттями по фортепіано допомагаю всім я.

У другому сезоні серіалу «Папаньки» Женєчка буде таким же прекрасним батьком, люблячим сином і чоловіком. Незважаючи на те, що додому повернеться із заробітків його дружина, мама Тамара Броніславівна продовжить відчайдушно боротися за верховенство в родині.

Не пропустіть прем’єру другого сезону серіалу “Папаньки” вже 11 травня на телеканалі СТБ!