«ПРАЦЮВАТИ У ЦЕЙ ДЕНЬ – ХОРОША ПРИКМЕТА» – ЄГОР КРУТОГОЛОВ ВІДСВЯТКУВАВ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов розповів, як зустрів свої 41 і як вітали його рідні та колеги.

День народження вже не вперше застало артиста на знімальному майданчику, в цей раз 4 сезону комедійного серіалу “Папаньки”. Хоч і плани у Єгора були зовсім інші.

– Спочатку, у мене був план від усіх втекти, взяти свою дружину, залишити дітей бабусі і рвонути в Хорватію. Ми навіть забронювали катамаран. Але тут продюсер серіалу мені каже: стоп, нікуди ти не поїдеш, ми тут під тебе таку локацію знайшли і не можемо змінювати дати, коротше, ти в день народження знімаєшся! З одного боку, розчарування, а з іншого боку, працювати в день народження – це хороша прикмета, значить, я при ділі, – розповідає Єгор Крутоголов.

Вже з самого ранку актор отримує подарунки. Почали цю святкову естафету домашні – дружина Катя і сини: Лев і Макс.

– Дружина і синочки мене одягли в усе новеньке, чистеньке, так би мовити, організували мені святковий “лук”. І ось тепер я в червоних труселях. (Сміється) Колеги продовжують приносити мені елітний алкоголь. Художник-постановник “Папаньок” Руслан подарував мені чудову картину із зображенням мене і дружини. Нарешті мені подарували красиві столові прилади, а то їм руками останні 3 роки, – жартує Єгор Крутоголов.

За день до дня народження з’ясувалося, що у актора буде лише пів знімального дня, тому він на швидку руку організував вдома вечірку для друзів і близьких.

– Був куплений весь супермаркет, я відправив запрошення друзям. Навіть не знаю, хто буде, але хай тільки хтось спробує не приїхати, – сміється Єгор.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» в соціальних мережах.