«ГОТОВИЙ ПОВТОРИТИ ЦЕ ЗНОВУ» – СОЛІСТ ГРУПИ «СКАЙ» ЗНЯВСЯ У «ПАПАНЬКАХ-3»

Музикант Олег Собчук та група «СКАЙ» з’явилися у новому сезоні комедійного серіалу «Папаньки». Музиканти зіграли самих себе, знявшись у сцені шкільного випускного.

«СКАЙ» з’явилися вже у першій серії «Папаньок-3» на випускному вечорі Віки Малишевої (героїня Вероніки Лук’яненко). На кіношному святі школярі танцювали під романтичні пісні рок-групи. А ось на випускному самого Олега Собчука був зовсім інший репертуар.

– Я пам’ятаю свій випускний, було весело та прикольно. Але постійно грав якийсь шансон, який я просто ненавиджу. А його постійно хтось вмикав, бо це було у 90-х. От так і танцювали під «Scooter» у перемішку з Михайлом Кругом, – сміється соліст групи «СКАЙ» Олег Собчук.

Артист каже, що зніматися у «Папаньках» було абсолютно не складно. Адже музикант та «дизелі» споріднені духом.

– Люблю кіно, обожнюю «Дизель Шоу», і з Єгором Крутоголовим ми давні знайомі. Мені дуже подобається зніматися з командою «Дизель Студіо» – вони прості, талановиті та ще й професіонали. Було дуже приємно, готовий повторити це знову.

Цього разу музикантові не довелося працювати над образом, адже у кадрі він був сам собою. Але Олег зізнався, що охоче б зіграв і одного з «папаньок».

– Мені найбільше подобається образ Сашка. Ось такого персонажа-гульвісу було б цікаво зіграти на контрастах. Думаю, вийшло б непогано, я ж все-таки рокер, – розповів Олег Собчук.

У «Папаньках-3» на глядачів чекає ще багато сюрпризів і нових героїв. Дивіться з понеділка по четвер о 20:15 на телеканалі СТБ.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.