ГРАНДІОЗНЕ ПОВЕРНЕННЯ: 1 КВІТНЯ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» ВИСТУПИТЬ В ОДЕСІ!

«Дизель Шоу» повертається до Одеси! 1 квітня наша команда виступить із концертом в українській столиці гумору, де відбудеться традиційна Гуморина. Які сюрпризи готують актори — читайте далі.

Одеська Гуморина — один із найяскравіших фестивалів, який проводиться на початку квітня. Команда «Дизель Шоу» теж його не пропускає. Бо де ще може виступати найкраща гумористична команда, як не в столиці гумору?

Останні два роки карантин вносив свої корективи в плани організаторів Гуморини й через обмеження ми були змушені скасовувати там концерти «Дизель Шоу». Тому зараз із великим нетерпінням чекаємо 1 квітня, аби зустрітися з нашими одеськими глядачами, — каже шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

Команда їде не з порожніми руками, а з унікальною програмою, яку ретельно підбирала.

Ми дуже сумували за Одесою та її Гумориною, тому готуємо яскраву і класну програму. У ній ми зібрали кращі номери за останні два роки, і повірте, що це було зробити вкрай важко! Бо кожен номер «Дизель Шоу» — кращий. Наші актори досі сперечаються між собою та відстоюють свої улюблені номери, які хочуть показати глядачам, — розкриває подробиці Олексій Бланар.

Безсумнівно, приємним бонусом стануть номери з нових весняних концертів «Дизель Шоу», які відбудуться вже 22 та 23 лютого в Києві. До одеської програми можуть навіть потрапити номери, які «дизелі» готують на святкові концерти, присвячені Дню народження колективу — на 15 та 16 квітня. Тож це гарна нагода для всіх поціновувачів насолодитися добірним гумором.

Приходьте на концерти «Дизель Шоу» — будете реготати досхочу, — запевняє шеф-редактор «Дизель Студіо».

Чекаємо всіх 1 квітня о 20:00 в Театрі музичної комедії Одеси. Смійтеся з найкращими! 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com і в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.