У ГРИМЕРЦІ, НА ПЛОЩІ ТА НА ПІДЛОЗІ З КАРТОНОМ: ЯКА ПРОПОЗИЦІЯ СТАЛА НАЙРОМАНТИЧНІШОЮ В КОМАНДІ «ДИЛЕЗІВ»?

Аби покликати нашу акторку заміж, чоловік Яни Глущенко зачинив її у гримерній. А чоловік Юлі Мотрук списав увесь картон її ім’ям та застелив їм підлогу у квартирі. До Дня закоханих «дизелі» поділилися особистими історіями про освідчення. А ми готові розказати їх просто зараз!

Лишень за місяць після знайомства Яна Глущенко дістала пропозицію руки та серця від свого чоловіка Олега. Але відповідь дала не відразу!

Це було на гастролях у Вінниці. У перерві між номерами він покликав мене до гримерки, зачинив двері, став на коліно та освідчився мені, — згадує цей романтичний момент Яна. — Але з певних причин погодилася я не одразу, відповіла тоді, що подумаю. Потім трохи поміркувала і сказала «так». Зараз анітрохи не жалкую.

А от дружина Олександра Бережка Альона дала згоду не зволікаючи. А потім ще кілька разів!

Я освідчувався дружині тричі, — розповідає Саша. — Уперше без обручки. Нахлинули якісь романтичні почуття, та я вирішив зробити їй пропозицію. Скрутив із паперу щось схоже на обручку, подарував їй. І вона погодилася!

Якщо ви думаєте, що потім Бережок виправився, то де там!

Уже нормальну пропозицію, за моєю версією, я зробив на центральній площі Болоньї — знову ж таки без обручки. Але вона погодилася, усе було добре, — запевняє актор. — Хоча, мабуть, її з цього приводу взяли якісь сумніви.

І лише втретє він зробив усе «за правилами».

Так, фінальне освідчення було вже з каблучками. Ми замовляли індивідуальні, зі спеціальним гравіюванням. Усередині написана фраза, яку я колись вигадав. Тепер вона наша, — ділиться особистою історією Олександр.

А от чоловік Юлі Мотрук списав майже всю підлогу ім’ям своєї коханої, перш ніж як у найкращих романтичних фільмах став навколішки й запитав про найголовніше.

Ми лише переїхали до нової квартири. Вона ще була без ремонту. Навіть підлогу нормальну не залили. Наближалися якісь свята, і я кажу чоловікові, мовляв, зробімо хоч щось схоже на підлогу. Він приніс коробки від сусідів, поклав їх, і я бачу, що вони списані моїм ім’ям! Я з подивом говорю про це чоловіку, а він у цей момент стає на коліно й запитує: «Ми нарешті станемо чоловіком і дружиною?» — згадує цей романтичний момент Юля.

Як ви гадаєте, що вона відповіла? Звісно ж, погодилася! Через кілька місяців пара повінчалася, а за два роки згадала, що стосунки треба ще й узаконити.

Для нас вінчання важливіше за всі штампи в паспорті, — резюмує історію наша актриса.

У всіх попередніх історіях освідчувалися саме чоловіки. А як ви ставитеся до того, аби жінка взяла ініціативу у свої руки? Наприклад, героїня Вікторії Булітко Ольга Миколаївна з «Папаньок» не чекала на рішучий крок від коханого й сама запропонувала одружитися.

Ніхто не ідеальний, і всі припускаються помилок. Але я зараз сподіваюся, що все роблю правильно. Микито, ти станеш моїм чоловіком? — поставила головне питання 4 сезону Ольга.

І отримала ствердну відповідь від героя Євгена Гашенка. А от сама Віка свого часу привселюдно відмовила хлопцеві!

Мені було років 10–11, мене відправили відпочивати до одного дитячого табору, і там я познайомилася з одним хлопчиком. У нього було ще чи прізвище, чи така кличка «Король». Він подобався багатьом дівчатам і був, як часто кажуть, першим хлопцем на селі, але трохи хуліганом, — сміється акторка. — Якось ми пішли до місцевого кінотеатру дивитися фільм. Під час фільму цей «Король» підходить до мене та дарує троянду!

Як гадаєте, що далі зробила Віка?

Я демонстративно повернула йому цю троянду! Мовляв, з бандитами я не зустрічатимуся, — ще більше сміється актриса. — Я не знаю, що зі мною тоді було. Він мені теж подобався! Але тоді я вчинила так.

Просто сюжет для якогось проекту від «Дизель Студіо». Обов’язково візьмемо на олівець. А яка історія сподобалася вам найбільше? І яка з них може заслужити звання найромантичнішої в День закоханих? Обов’язково пишіть у коментарях.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.