ПОРОЗУМІННЯ, ЛЮБОВ І СИЛА: АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ СТУДІО» РОЗКАЗАЛИ ПРО СТОСУНКИ У СВОЇХ РОДИНАХ

Сьогодні світ відзначає Міжнародний день сім’ї. Через війну багато українських родин змушені були розлучитися. Але на відстані ми всі зрозуміли, як сильно одне одного любимо. Актори «Дизель Студіо» розказали про стосунки у своїх сім’ях та як вони змінилися за час повномасштабної війни.

Любов і порозуміння — це головне для родини художнього керівника «Дизель Студіо» Єгора Крутоголова. На час повномасштабного вторгнення родина не розлучалася й залишалася в Києві.

— Ми демократична родина. Головне для нас — любов, порозуміння, спільні цілі. Наш найбільший кайф — бути разом, а суперкайф — подорожувати разом. Наш дім — це наша зарядна станція, бездротова зарядка. Люблю, коли всі вдома, — ділиться Єгор.

Яна Глущенко зараз перебуває за кордоном. Вона змушена була поїхати за декілька днів після початку повномасштабної війни росії проти України.

— Я поїхала разом із сином Тамерланом, а також старшим сином мого чоловіка Олега від першого шлюбу та його сестрами. Олег залишився в Україні, як і мій тато та брат. Вони волонтерять, допомагають нашим захисникам. Мама знаходиться у безпечному місці, — розказала Яна в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях».

Акторка дуже сумує за рідними. Але вже має план на розширення родини після перемоги!

— Я сказала чоловікові: коли ми переможемо, будемо йти за дівчинкою. Такі в мене плани. Треба, щоб ми перемогли. Треба повертатися та йти за дівчинкою в магазин, — заявила Глущенко в інтерв’ю.

Війна змінила стосунки і в родині Євгена Сморігіна. Актор каже, що немає такого дня, коли б вони не казали одне одному про свої почуття.

— Моя родина — це любов! Немає нічого сильнішого за любов у цьому світі. Тому наша сила — у цьому прекрасному почутті. Після початку війни ми стали ще сильнішими. Немає такого дня, коли б ми не говорили одне одному: люблю тебе. Це не просто слова. Кожне слово має свою дію. Частіше кажіть їх — тоді любов переможе, — ділиться актор.

А з нею переможемо і ми! Це доводять Юлія Мотрук з її чоловіком Леонідом. Подружжя виїхало в більш безпечне місце — на Закарпаття, де почало займатися виготовленням бронежилетів для наших військових. Ця ініціатива була безпосередньо Леонідова, а Юля охоче підтримала коханого.

— Я ще більше почала любити свого чоловіка. Я зрозуміла, що з ним зможу все. І наша спільна сила — у допомозі людям. З боку чоловіка — фізична. З мого — гумористична, — відверто розповідає Юля.

Подзвоніть своїм рідним, якщо ви далеко. Обов’язково обійміть того, хто поруч зараз. Найважливіші речі — зовсім не речі. Бажаємо вашим родинам завжди бути разом.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.