ТЕЛЕКАНАЛ «СВАБІДА», ДУЖЕ ТРИВОЖНА ВАЛІЗА ТА ОДИН ЯДЕРНИЙ ГРИБОЧОК: ЩО ПОДИВИТИСЯ У ПРЕМ’ЄРІ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» 9 ВЕРЕСНЯ?

Прем’єра, на яку всі чекали із шаленим нетерпінням! Уже завтра стартує новий патріотичний випуск «Дизель Шоу», який знімався наприкінці серпня на підтримку Збройних сил України. Ексклюзивно розказуємо, яких неймовірних історій та несподіванок очікувати в номерах. Кого виводили на сцену під дулом автомата? Хто склав тривожну валізу розміром з усю квартиру? Та яких пісень заспіває чудернацький грибочок на дитячому святі осені? Подробиці вже тут.

Ще місяць тому актори «Дизель Шоу» не підозрювали, що знову зможуть зібратися разом на одній сцені та ще й з новим концертом. Але попри все, це вдалося зробити! Нові виступи «дизелі» організували на підтримку ЗСУ та присвятили патріотичній тематиці. Про це свідчить і гучне відкриття першого концерту, яке можна буде побачити вже завтра, піснею «Ой у лузі червона калина».

— Ми зберемо наших українців повні зали знов, щоб відчули глядачі рідненькі «Дизеля» любов! — порадує новим хітом улюблена команда.

За ці півроку життя кожного з нас кардинально змінилося. Інші тепер і супергерої, кумири. Актори зі сцени розкажуть, хто вразив їх і чому. Насамперед згадають наших захисників, лікарів, волонтерів та всіх тих, хто впевнено наближає перемогу. Навіть про улюбленця мільйонів українців не забудуть — пса Патрона. Цікаво, чи з’явиться він у випуску? Ви обов’язково маєте дізнатися!

— Якщо гумор не відображає наше життя, це не смішно. Дивимося, як сприймає це глядач, і жартуємо про сьогодення, яким би складним воно не було. Ми, актори, відчуваємо в реальному житті те саме, що і глядач. Тому теми беремо тільки актуальні, — поділився за лаштунками Єгор Крутоголов.

Мегановина: у новому випуску чекайте на повернення славнозвісної героїні Єгора Крутоголова — ведучої легендарної програми «Від джерел до джерел». Уперше вона з’явилася саме на сцені Жовтневого палацу. Тоді вона намагалася розібратися з проблемами української мови. А цього разу буквально під дулом автомата покаже, наскільки вона важлива та яке значення має.

— Вона дуже героїчна жіночка, яка мимоволі стає ведучою на телеканалі «Свабіда». Його створили російські військові для пропаганди на окупованих українських територіях. Якщо в попередніх номерах моя героїня була така тендітна й жіночна, то зараз вона виконує героїчну місію: ризикуючи життям, розказує правду у прямому ефірі. І її головна зброя — мова, — поділився подробицями актор.

Неодмінно зрадіють усі прихильники пари Віки та Саші. Герої нагадають той буремний день, коли українцям довелося складати тривожну валізу та їхати в невідомість. Але зроблять це по-своєму легко, смішно, злегка іронічно та не без добрячої порції традиційних обурень Сашка. Бо як тут стриматися, коли Віка вмістила у тривожну валізу половину квартири та навіть свою подружку із собачкою?

— Суть цього номера — у фінальних словах: головне не речі, а люди, з якими ти поруч. Думаю, більшість українців у цьому з нами погодяться, — сказав Олександр Бережок. — І взагалі я вважаю, що такі теми вже треба пропускати через сміх і гумор. Впевнений, що пройде час і ми легше будемо ставитися до спогадів про свої тривожні валізи.

Час мине, але зараз він точно наклав свій воєнно-тривожний відбиток не тільки на життя дорослих. Ігри дітей теж змінилися. А заходи в садочках і школах набули небувалого патріотичного забарвлення. Так, наша знайома вихователька, яку грає Вікторія Булітко, дуже відповідально поставилися до підготовки свята осені.

— Орка тіло ляже в ґрунт — допоможе ЗСУ! — таким улюбленим усіма українцями висловом її героїня вирішила розпочати свято.

Де тут про осінь, запитаєте ви? І до вас приєднається приголомшений завідувач Дмитро Танкович. Осінь є. Її уособлює унікальний грибочок у виконанні Юлії Мотрук. 

— Над москвою літачок наш зробив кружочок. Виріс швидко над кремлем ядерний грибочок, — з патріотичними частівками з’явиться акторка на сцені. — Мій грибочок підкорив увесь зал і підкорить усю Україну. Бо такого грибочка ще ніхто не бачив! Я його присвятила всім закарпатським грибам. Але якщо серйозно, хочеться, щоб усі просто усміхнулися і навчилися радіти найменшому навіть у таких божевільних умовах.

Так, наше життя змінилося. І тепер ми всі вчимося відчувати радість від дрібниць і цінувати те, що в нас є. Саме про ці трансформації розкажуть у фіналі випуску Дмитро Танкович та Олександр Бережок. Та разом із командою виконають нову композицію «Я залишаюсь», яка розчулила кожного глядача в залі.

— Ми співаємо її від усього серця і теж не можемо стримати сліз, — каже Вікторія Булітко. 

Обов’язково дивіться прем’єру «Дизель Шоу» завтра о 20:00 ТІЛЬКИ на ютуб-каналах «Гумор ICTV», «Дизель Студіо» та «Дизель Українські Серіали». Дивіться й допомагайте ЗСУ. Бо кожен ваш перегляд перетворюється на унікальний донат і потрапляє до благодійного «Дизель Фонду» на потреби наших захисників. Наближаємо нашу перемогу разом!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.