Я ПОВЕРТАЮСЬ: АКТОРИ «ДИЗЕЛЬ ШОУ» РОЗКАЗАЛИ ПРО ВІДЧУТТЯ ПОВЕРНЕННЯ ДОДОМУ

Момент, коли багатьом українцям довелося швидко тікати зі свого дому та їхати в невідомість, кожен точно запам’ятає на все своє життя. Але не менше емоцій викликає і повернення додому. Актори «Дизель Шоу», які за час повномасштабної війни виїжджали з Києва, розповіли про свої перші години вдома. У кого пітніли долоні, а хто не впізнав свою квартиру — читайте в нашому матеріалі та дивіться новий випуск «Дизель Шоу» на ютуб-каналах «Гумор ICTV», «Дизель Студіо» та «Дизель Українські Серіали». Актори виконують тематичну композицію «Я залишаюсь».

Акторка «Дизель Студіо» Вікторія Булітко виїжджала за кордон і брала участь у благодійних концертах для допомоги українцям. Перші хвилини повернення додому вона пам’ятає досі.

— Коли тільки заїжджаєш на територію України через митницю, перші дві хвилини пітніють долоні. Підсвідомо ти відчуваєш тривогу й розумієш, що під цим небом тебе бережуть ЗСУ й Господь. Але це всього декілька хвилин, — поділилася Віка. — Зараз у мене інші відчуття. Можливо, звикання й розуміння, що нікуди я звідси не поїду. Буду жити тут.

А от її колега Євген Сморігін не відчував жодної тривоги, коли повертався додому. Бо знав, що його дуже сильно чекають особливі люди.

— Жодних тривог у мене не було. Єдине я розумів, наскільки сильно скучив за рідними місцями, домом, сусідами, друзями. Перший свій вечір удома я присвятив найближчим. У мене в гостях була теща з тестем, і вони мені підготували справжній прийом. Теща, коли дізналася, що я повертаюся, обдзвонила сусідів, поїхала до магазину, наготувала купу всього. Я зібрав усіх за одним столом, — розповів актор.

Натомість у Лілії Ребрик, яка зіграла дружину Єгора в серіалі «Папаньки» та з’явиться в найближчих випусках «Дизель Шоу», мурахи біжать по тілу від згадки про повернення до Києва. Вона разом із родиною на деякий час переїжджала до своїх батьків у порівняно безпечні Чернівці.

— Це було моторошне відчуття, коли ми приїжджали до Києва й бачили порожні вулиці. Говорю, а в мене мурахи біжать по тілу. Страшно було, коли ми їхали, а діти питали: а вас там не вб’ють? І ти не знаєш, як відповісти, — відверто сказала акторка. — Зараз уже інакше. Місто живе. Я потрапляю навіть у затори та щиро радію їм. Продовжую намацувати життя й жити його нормально за ненормальних умов.

Відчуття страху охопило Юлію Мотрук під час повернення до Києва. Вона одразу згадала той момент, коли довелося тікати в невідомість.

— Мене неначе «перемкнуло»: знову та Юля «на стрьомі», яка боїться кожного шурхоту. Тим паче ми живемо у квартирі на 8 поверсі. Ми приїхали, але я навіть не розпакувала всі свої речі — дістала лише декілька необхідних на перший час. Це в мені знову прокинулося відчуття, що знову кудись доведеться бігти, швидко складати речі, як тоді, — зізналася Юля за лаштунками знімань серпневих концертів. — Коли вперше за півроку я зайшла до своєї квартири, почала плакати. Мене накрило відчуття, що це все не моє. Неначе я вишу в повітрі. І я без вагань вирішила продати квартиру. Дуже хочемо з чоловіком придбати власний дім.

З усіма цими відчуттями і тривогами перегукується нова пісня «Я залишаюсь», яка прозвучала у вчорашній прем’єрі «Дизель Шоу». Подивитися випуск ви можете просто зараз на наших ютуб-каналах  «Гумор ICTV», «Дизель Студіо» та «Дизель Українські Серіали». Кожен ваш перегляд — це унікальний донат, що зараховується до благодійного «Дизель Фонду» на підтримку Збройних сил України. Наближаємо перемогу разом. 

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.