ПОЦІЛУНКИ ТА МІНІ-СПІДНИЦІ: АКТОРИ СЕРІАЛУ «ПАПАНЬКИ» РОЗПОВІЛИ ПРО СВОЇ ПЕРШІ ПОБАЧЕННЯ

Діти ростуть дуже швидко. Ось і старший екранний син Єгора Крутоголова Ігор уже молодий чоловік, який ходить на побачення! Хоч таткові Єгору складно з цим змиритися, він усіма силами намагається допомогти своєму синові та дати батьківські настанови. Ми розпитали акторів серіалу «Папаньки» про їхні перші побачення та як вони готувалися до них. Готові дізнатися про ексклюзивні особисті подробиці? Тоді скоріше читайте!

ЄГОР КРУТОГОЛОВ: «ПОЦІЛУНОК ПІД ЧАС ПЕРШОГО ПОБАЧЕННЯ МЕНІ НЕ СВІТИТЬ»

Якщо екранний син Єгора Крутоголова вирушив на своє перше побачення вже у доволі дорослому віці, то наш актор розпочав цю справу ще у дитячому садку!

– Перше побачення у мене було в дитячому садку під час сонної години у кабінці туалету, але нас застукала вихователька. Ех, треба було їй дати на лапу, щоб заплющила очі на наші «трулі-люлі», але я тоді був малий та не знав, як використовувати корупцію собі на користь, – як зазвичай жартує Єгор Крутоголов.

Ну а якщо серйозно, то він згадав, як уже у зрілому віці запросив на побачення дуже гарну дівчинку, яка займалася бальними танцями. Мила прогулянка, приємна розмова та дуже довга дорога додому, яка зайняла більше часу, ніж уся мила прогулянка.

– Я її витримав із гідністю та цілком резонно розраховував на перший поцілунок. Вона ніби не розуміла та намагалася якнайшвидше ретируватися. Але я притримав двері ногою та наблизився до неї на небезпечну відстань, випнув свої губи, прикриваючи очі, одночасно тримаючи її за осину талію. Коли я розплющив очі, побачив, що вона прогнулась назад, майже вставши в місток, тож зрозумів, що перший поцілунок на першому побаченні мені не світить. Тому я запропонував мирову угоду: «Гаразд, давай хоч у щічку». Вона полегшено чмокнула мою щоку та блискавично прослизнула у хвіртку, – ось такою романтичною і дуже смішною історією, ніби з фільму, поділився на татко.

Цікаво, чи його старший син Лев має такі ж успіхи на любовному фронті, як колись його тато?

– Мій син поки не ходить на побачення, а ганяє треком. Тому я йому даю поради, як проходити повороти, – відповідає Єгор Крутоголов.

ЄВГЕН СМОРІГІН: «ВОНА СКАЗАЛА: «ДАВАЙ ЦІЛУВАТИСЯ!»

А от у тата Євгена Сморігіна куди кращими були справи з поцілунками на першому побаченні, яке відбулося у піонерському таборі.

– Мені було 11 років. Я був у піонертаборі «Зубреня». Там познайомився із дівчинкою Анею. Ми домовилися зустрітися після вечері у «червоному куточку». Хвилювався страшенно. Дівчинка мені дуже подобалась! – згадує Женя. – Ми зустрілися, побалакали, трохи погуляли і раптом вона сказала: «Давай цілуватися!» Я кажу, що не вмію. Вона теж сказала, що не вміє, і тоді я заспокоївся. Поцілувалися як уміли!

Отакий несподіваний фінал першого побачення для обох наших героїв!

АНДРЕЙ ФЕДІНЧИК: «МЕНІ ЗАБРАКЛО МУЖНОСТІ ЇЇ ПОЦІЛУВАТИ».

Ще одна історія про перше побачення та знову пов’язана з поцілунком! Щоправда, він теж не відбулося. Важко у це повірити, адже розповів її Андрій Федінчик. На екрані його герой – впевнений підкорювач жіночих сердець. Але от у житті та свого часу Андрій… побоявся поцілувати дівчинку.

– Моє перше побачення було у школі, у класі 6-му чи 7-му. Мені подобалася одна дівчинка, яка навчалася у цій же школі. Я запросив її на побачення погуляти у парку. Перед цим купив маленьку іграшку та подарував їй при зустрічі. Ми довго гуляли і у мене забракло мужності її поцілувати! – відкриває свої любовні таємниці Андрій Федінчик. – Ось таке було перше побачення, але дуже романтичне.

А що скажуть наші матусі? Чи згадають вони свої перші побачення з поцілунками та без?

НАТАЛКА ДЕНИСЕНКО: «Я СТАРАЛАСЯ ВДЯГНУТИ ВСЕ НАЙКРАЩЕ»

Спогади про перше побачення у Наталки Денисенко також пов’язані зі школою. Але найкраще наша актриса пам’ятає, як готувалася до цих побачень!

– Я намагалася вдягнути все найкраще. Пам’ятаю, у мене були тіні «Ruby Rose» та олівець «Чарівниця», який треба було слинити. Я робила собі такі виразні стрілки. А ще носила дуже короткі спідниці. Мені мій тато казав: «Наталко, хіба це спідниця? Це широкий пояс! Але я не зважала та йшла на зустрічі, – зі сміхом згадує Наталка Денисенко.

Але не одна вона «грішила» стрілками та короткими спідницями. Наша Вікторія Булітко теж діставала з шафи все найкраще на свої побачення!

ВІКТОРІЯ БУЛІТКО: «У ТІ ЧАС Я БУЛА АБСОЛЮТНО ІНШОЮ ВІКТОРІЄЮ БУЛІТКО»

Зі сміхом згадує свої образи на побачення й Вікторія Булітко, яка зіграла Ольгу Миколаївну у «Папаньках».

– На той час я була абсолютно іншою Вікою Булітко. Бо у тієї Віки була зачіска від Ольги Миколаївни – каре з чолкою темного кольору. І я дуже яскраво фарбувалася! Це мене зараз зайвий раз не змусиш нафарбуватись, а тоді у мене були яскраві губи, яскраві очі. Я носила коротку спідницю та високі підбори, які зараз теж зайвий раз мене не змусиш надіти, – згадує Віка.

У такому образі вона пішла на своє перше доросле побачення.

– В 11 класі я ходила на підготовчі курси до машинобудівного інституту – я паралельно з театральним готувалася туди вступати. На цих курсах я зі своєю подружкою познайомилася з двома хлопцями-студентами. Вони були обоє симпатичні, але все ж таки один мені подобався більше. Ми всі вчотирьох обмінялися номерами телефонів і одного разу він мені подзвонив, – підходить до кульмінації своєї історії Віка Булітко. – Я збиралася на це побачення з думками, що запросив мене той, хто більше мені сподобався. Але виявилося, що чекав на мене інший хлопець! Звісно, я йому нічого не сказала і ми потім ще якийсь час навіть зустрічалися.

Ось такою особистою історією поділилася Віка. А от Лілія Ребрик розповіла про своє перше побачення, якого… не було!

ЛІЛІЯ РЕБРИК: «ПЕРШЕ ПОБАЧЕННЯ У НАС ПОПЕРЕДУ»

Мабуть, у Лілії Ребрик найбільш незвична історія про перше побачення та пов’язана вона з її чоловіком – хореографом Андрієм Диким. Їхня історія кохання почалася на одному танцювальному проекті та закрутилася так стрімко, що навіть не залишила місця для першого побачення!

– Нас уже одружила вся країна, а ми лише посміхалися у відповідь та працювали. Нічого не було. Принаймні, нам так здавалося. Був лише спортивний дух та прагнення дійти до фіналу. А після закінчення проекту ми зрозуміли, що не можемо жити одне без одного, – ділиться особистою історією Лілія Ребрик. – Все закрутилося стрімко, серйозно та назавжди. От ми й жартуємо, що перше наше побачення ще попереду.

Якщо ваше перше побачення теж поки попереду, пропонуємо до нього підготуватися та подивитися нові серії «Папаньок». О 20:15 на каналі СТБ та нашому ютуб-каналі дивіться прем’єру!

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.