«ГЕРОЙ ПОВИНЕН ПІТИ»: ЄВГЕН ГАШЕНКО І ВІКТОРІЯ БУЛІТКО РОЗПОВІЛИ ПОДРОБИЦІ ФІНАЛЬНИХ СЕРІЙ «ПАПАНЬОК»

Найгарячіший фінал сезону «Папаньок»! Адже погодьтеся, пристрасті в наших героїв неабияк розпалилися. Особливо в трикутнику Іри, Микити й Олі. Євген Гашенко і Вікторія Булітко розповіли, як їм працювалося разом на знімальному майданчику та які сцени виявилися найскладнішими. Дізнайтеся всі деталі в нашому матеріалі. 

У 4 сезоні «Папаньок» Микита відкрився глядачеві з абсолютно іншого боку.

Він виріс. Мені здається, відштовхуючись від цього, він і знаходить ту жінку, з якою відчуває себе чоловіком, а не хлопчиком для биття, — натякає Євген Гашенко на стосунки його героя з колегою Ольгою Миколаївною. — У 4 сезоні більше відкрився романтичний аспект, якого не було в Микити у шлюбі з Ірою.

Разом із тим його образ став ліричнішим. І в історії Микити з’явилися сильні переживання, які власне Євгену Гашенку далися не так легко.

Складними були сцени розставання, коли мій герой повинен піти. Складні вони насамперед емоційно. Тому що треба ввійти в той стан, пропустити все крізь себе, щоби було правдоподібно, — пояснює актор.

Для цього Женя вдався до давно перевіреного й вельми знайомого помічника — музики.

Ми з Вікою Булітко знаходили плаксиву музику, наприклад, композитора Yiruma. Або перед однією дуже складною емоційною сценою (саме її ви побачите у фінальних серіях) ми слухали композицію «Mad World» Майкла Ендрюса. Усе вийшло дуже зворушливо. Коли в нас уже були очі на мокрому місці, ми заходили в кадр, — ділиться Гашенко.

До речі, про Ольгу Миколаївну. У 4 сезоні вона сміливо вийшла на перший план. І, як каже Вікторія Булітко, зайняла впевнену позицію в шаховій грі під назвою «Іра — Микита — Оля».

Фігури зробили рокірування, і тепер Іра залишилася десь там, — розповідає Віка.

Утім, ледве не щосерії вона дає про себе звістку. У якийсь момент Іра навіть посяде провідне місце, а Оля опустить руки.

Ольга Миколаївна здасть позиції, як зробила б і Вікторія Булітко: поборолася, поборолася та розвернулася б в іншу сторону, — ділиться Віка.

Акторка зізнається: їй було дуже цікаво працювати з цим образом, адже Ольга Миколаївна — повна їй протилежність.

Я в житті не така фатальна жінка, яка може ввійти в чужу сім’ю. Оля рішучіша у вчинках. У ній я можу втілити свої бажання та сміливість бути відкритою, — каже Булітко. — Та й зовнішньо мені цікаво перевтілюватися. Усі до мене звикли, як до руденької, кучерявої. Тут інший образ: костюм, іноді дуже відверте й сексуальне вбрання, перука.

Дивіться фінальну серію 4 сезону «Папаньок» сьогодні о 18:00 на нашому ютуб-каналі.

Більше новин читайте на сайті dizelstudio.com та в офіційних спільнотах «Дизель Студіо» у соціальних мережах.